Kome su namijenjene kapsule Anti-celulit?

  • Svima koji žele smanjiti vidljivost celulita.
  • Svima koji žele poboljšati elastičnost i čvrstoću kože.
  • Svima koji biraju prirodna rješenja.
Anticelulit-1200x1200_V1
plant-6
hexagon-left
anticelulit_1200x1200-V2
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o Anti-Celulit kapsulama

Klinički testiran ekstrakt SelectSIEVE® Rainbow je kompleks prirodnih biljnih ekstrakata i enzima koji djeluju u sinergiji i omogućuju smanjenje celulita.

Nakon dva mjeseca konzumacije poboljšava se elastičnost i čvrstoća kože te se vidljivo smanjuje izgled narančine kore na koži bedara, bokova i stražnjice. Prvi učinci vidljivi su već nakon 30 dana!

hexagon-right-small
hexagon-right-small
O proizvodu

Za ljepše oblikovane noge i čvrstu stražnjicu

Anti-celulit s prirodnim ekstraktima, vitaminom E i bakrom u kapsuli doprinosi smanjenju celulita, poboljšanju napetosti i elastičnosti kože. Nakon dva mjeseca konzumacije poboljšava se elastičnost i čvrstoća kože te se vidljivo smanjuje izgled narančine kore na koži bedara, bokova i stražnjice. Prvi učinci vidljivi su već nakon 30 dana!

Anticelulit-1200x1200_V2
anticelulit_1200x1200-V2

Učinkovitost je u sastavu

Učinci su sljedeći: klinički testiran SelectSIEVE® Rainbow ekstrakt je kompleks prirodnih biljnih ekstrakata i enzima koji djeluju u sinergiji i omogućuju smanjenje celulita. Svojom inovativnom formulacijom kompleks može zadovoljiti kako želju za ljepše oblikovanim nogama i čvrstom stražnjicom, tako i preoblikovanje mlohavohg trbuha.

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovKapsule;40 kapsula;20 dana redovne upotrebe
SvojstvaPrirodno, Vegansko, Bez laktoze, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

2 kapsule. Uzmite ih s 2 dcl vode.

Preporučujemo redovitu uporabu najmanje 60 dana.

Sestavine

Rižin škrob, SelectSIEVE® Rainbow (ekstrakt crne riže, kivija, crvene naranče i ananasa, bromelain enzim, maltodekstrin), biljna kapsula (hidroksipropilmetil celuloza, koncentrat soka od ljubičaste mrkve), vitamin E (alfa tokoferol acetat), bakrov glukonat, tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid.

Standardizirani ekstrakt SelectSIEVE® Rainbow

300 mg

Bakar

800 μg (80% PU)

Vitamin E

9,6 mg (80% PU)

PU =Preporučeni dnevni unos

Pogosta vprašanja in odgovori
Proizvod zaista djeluje?
Da. Provedeno je placebo kontrolirano kliničko ispitivanje.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KAPSULE ANTICELULIT
Vaša ocjena
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE ANTICELULIT
Kapsule 40 kapsula 20 dana redovne upotrebe
  • Doprinosi smanjenju celulita
  • Doprinosi poboljšanju napetosti i elastičnosti kože
  • Prvi učinci vidljivi su već nakon 30 dana
HR-V2-Novicke-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i