Jeste li već pronašli kolagen za sebe? | Medex

Jeste li već pronašli kolagen za sebe? | Medex

30. kolovoza 2022.
Vrijeme za čitanje: 4 min
kolageni header

Sada ste sigurno blizu onog pravog! S ponosom predstavljamo sljedeću generaciju kolagena obogaćenih svježom formulom aktivnih i klinički dokazanih sastojaka za lijepu kožu, kosu i nokte. Evo dva nova kolagena prilagođena željama naših korisnika.

Upoznati Podizanje kolagena s patentiranim ribljim kolagenom NatiCol® i dodatkom elastana, hijaluronske kiseline, vitamina i minerala u tekućini. I kapsule Kolagen Q+ s patentiranim vegetarijanskim kolagenom i elastinom iz Ovoderm® membrane ljuske jajeta te koenzimom Q10, vitaminom C i mineralima. Odaberite svoj omiljeni oblik kolagena prema svojim potrebama.

kolagen badgi
kolagen nalivanje 1
kolagen nalivanje 2
Sljedeća generacija kolagena proizvedena u Sloveniji

U Medexu smo ambasadori patentiranih kolagena s međunarodnim kliničkim studijama, koji osiguravaju učinkovitost i kvalitetu rada. Prošlo je 12 godina od razvoja našeg prvog kolagenskog proizvoda. Za to vrijeme smo se razvili široka linija dodatak ljepote s kolagenom, koji služe različitim svrhama i učincima. Širokom linijom želimo zadovoljiti i tako jedinstvenu potrebu koju imate. Iskustva zadovoljnih korisnika i korisnika koji se vraćaju najvažnija su povratna informacija. Stoga smo prema vašim željama razvili novu generaciju kolagena,obogaćen s dodatnim aktivnim sastojcima koji koriste potencijalvaše kože, kose i noktiju za maksimalan učinak.

Podizanje kolagena u tekućini

bogata formula sa svježim okusom iu održivom pakiranju

kolagen lift tekocina
kolagen nalivanje 2

Kolagen Q+ v kapsuli

kolagen bez konzervansa i sladila

kolagen q
kolagen nalivanje 2

Kombinacija prirodnog kolagena jaja i koenzima Q10

Ovoderm® ekstrakt dobiva se patentiranim postupkom iz membrane ljuske jajeta i obogaćen je tvarima važnim za kožu, kosu i nokte. Sadrži nativni kolagen, elastin, hijaluronsku kiselinu, glukozamin, kondroitin i keratin, kao i mnoge druge proteine ​​i enzime. Klinička istraživanja su pokazala da je bogati sastav pomaže poboljšati napetost i čvrstoću kože te djeluje pomlađujuće na njezin izgled. Koenzim Q10 djeluje kao antioksidans u koži. Štiti od reaktivnih kisikovih vrsta (ROS), koje su posljedica UV zračenja i drugih okolišnih i unutarnjih čimbenika.

Kako kolagen, elastin i hijaluronska kiselina utječu na kožu?

koza

Kolagen i elastin su proteini koji našoj koži daju elastičnost, strukturu i potporu, stoga ova dva proteina idu ruku pod ruku. Hijaluronska kiselina je prisutna u mnogim tjelesnim tkivima i neophodna je za održavanje vlage u tkivima kože. Stoga hialuronska kislina uz odgovarajuću hidrataciju kroz unutarnje slojeve kože, osigurava da naša koža izvana izgleda svježe i odmorno. Količina kolagena, elastina i hijaluronske kiseline počinje se postupno smanjivati ​​tijekom prijelaza iz puberteta u 20-e.

Kolagen i elastin sadrže sitne čestice niske molekularne težine koje tijelo savršeno apsorbira (veličina molekule kolagena je 2 kDa, a elastina 1,4 kDa). Studije o učinkovitosti hidroliziranog kolagena su pokazali da se čestice hidroliziranog kolagena savršeno apsorbiraju, djelomično neoštećene prolaze kroz stijenku crijeva u krvotok i potiču sintezu vlastitog kolagena. Također, konzumacija hijaluronske kiseline potiče sintezu vlastite hijaluronske kiseline.

noga kolageni