Akcije

Odaberi najjači pčelinji štit

Propolis se u kućnoj ljekarni već tradicionalno koristi. Pčelari ga cijene jer ga pčele koriste kao zaštitu svog košnica.
 
Pomaže u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Jača obrambeni mehanizam tijela i pomaže u obrani od prehlada i gripe.
 
Učinkovit je za zaštitu oralne higijene te u prevladavanju afti, dezinficiranju površinskih rana i kao prva pomoć kod bolnog grla.
 
Najjači propolis na alkoholnoj osnovi sada dostupan 1+1 GRATIS

Pobijedite umor i iscrpljenost

Prema procjenama stručnjaka, više od 60% pojedinaca koji se brinu o zdravoj prehrani suočava se s nedostatkom magnezija.

Novim i još jačim Direkt Magnezijem 400 + D3 možete jednostavno smanjiti mišićne grčeve, umor i iscrpljenost. Također može pomoći kod glavobolje ili migrene te doprinosi normalnom funkcioniranju srca.

Prirodna pomoć u menopauzi

S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™, BeeHarmony doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnom psihičkom funkcioniranju. Također pomaže boljem snu te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Najveće probleme sam imala sa znojenjem i nesanicom, a posljedično i s raspoloženjem. Već nakon dva tjedna korištenja primijetila sam značajno poboljšanje svih simptoma menopauze, a danas su sve tegobe menopauze nestale."

Kurkumin flex - sloboda kretanja!

Prirodna podrška hrskavici i kostima s trostrukim djelovanjem. Snaga sinergije prirodnih ekstrakata kurkume, hijaluronske kiseline i silicija te vitamina učinkovito održava tijelo u vrhunskoj formi.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Od kada je moj suprug imao rekonstrukciju križnih ligamenata, njegovo koljeno se uvijek oteklo pri igranju tenisa - mogao je odigrati samo dva seta. Nakon redovitog uzimanja Curcumin flexa tijekom dva mjeseca, njegovo koljeno se više ne otiče i ima osjećaj da je pokretljivije."

Nova generacija ANTI-AGEING dodataka prehrani

Ne možemo promijeniti činjenicu da starimo, ali možemo promijeniti KAKO starimo.

Mladost dolazi iz naših stanica. Podržite njihovo pravilno funkcioniranje s revolucionarnim proizvodom razvijenim u Medexovom laboratoriju. ROYAL YOUTH™ je inovativna formula s matičnim mlijekom i NAD-om, odgovornim u našem tijelu za poticanje sirtuina - proteina dugovječnosti. Za potpunu sinergiju i najveći učinak na staničnoj razini, dodani su pažljivo odabrani Q10, D, B1 i cink.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Dugo vremena konzumiram matični mlijek jer mi pomaže održati razinu energije - kao zaposlena majka, potrebna mi je 24/7. Osim toga, izvrstan je za imunološki sustav. Oduševljena sam Beelixirom jer sam tražila nešto s čime bih mogla dodatno "podići" svoje tijelo. Sada imam sve u jednom."

Teja

Ukusan jutarnji "shot" ljepote s klinički dokazanim učincima.

Nakon 20. godine, sa svakom dodanom godinom, gubimo 1,5% kolagena koji osigurava čvrstoću i elastičnost kože, zdravu kosu i nokte, zaglađuje bore i održava zglobove fleksibilnima.

Dodavanjem kvalitetnih dodataka prehrani gubitak se može savršeno nadoknaditi. S Collagen Liftom s okusom maline možete poboljšati izgled svoje kože do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Nakon dva mjeseca korištenja kosa mi je počela ubrzano rasti i postala gušća. Koža ima svježiju put. Preporučujem korištenje, ali za rezultate treba ustrajati :)“

Čvrsta koža bez bora

Počastite sebe i svoje najdraže vrhunskom kozmetikom s pčelinjim otrovom! Kombinacija BEESECRET kreme i seruma usporit će starenje vaše kože i nastanak bora na prirodan način. Koža će ponovno postati svježa, blistava i mladolika.

Ojačajte fokus, pamćenje i koncentraciju

Patentirani prirodni ekstrakt Memophenol iz borovnice značajno poboljšava kognitivne funkcije već pri prvoj uporabi. poboljšava pamćenje, koncentraciju i fokus. Stimulirajte kapacitet mozga i s lakoćom rješavajte sve dnevne zadatke. Dugotrajna upotreba Memoaida osigurat će vam da uvijek znate gdje su vam ključevi ;-)

hexagon-left
hexagon-left-small
hexagon-left
hexagon-left-small