Akcije

Prirodna pomoć u menopauzi

S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™, BeeHarmony doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnom psihičkom funkcioniranju. Također pomaže boljem snu te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Najveće probleme sam imala sa znojenjem i nesanicom, a posljedično i s raspoloženjem. Već nakon dva tjedna korištenja primijetila sam značajno poboljšanje svih simptoma menopauze, a danas su sve tegobe menopauze nestale."

Matična mliječ za cijelu obitelj 
Najbolji pčelinji štit za cijelu obitelj. Gelee Royale podržava tijelo da je uvijek u 100% formi. Podiže razinu energije, osigurava izvanrednu koncentraciju i tako pomaže i u učenju. Pojačani imunološki sustav cijele obitelji osigurat će da ne propustite nijedan jesenski izlet u prirodu.
⭐⭐⭐⭐⭐
"Moj 7-godišnji sin odrastao je s GR juniorom, gotovo nikada nije bio bolestan. I dalje ga redovito pije ujutro, ponekad nakon ručka, i to ne samo zimi, već gotovo tijekom cijele godine..."

Pobijedite umor i iscrpljenost s magnezijem "On the go" ili instant napitkom

Prema procjenama stručnjaka, više od 60% pojedinaca koji paze na zdravu prehranu suočava se s nedostatkom magnezija.

S novim i još jačim Magnezijem iz Medexa možete jednostavno smanjiti mišićne grčeve, umor i iscrpljenost. Također može pomoći kod glavobolje ili migrene te doprinosi normalnom funkcioniranju srca.

Kurkumin flex - sloboda kretanja!

Prirodna podrška hrskavici i kostima s trostrukim djelovanjem. Snaga sinergije prirodnih ekstrakata kurkume, hijaluronske kiseline i silicija te vitamina učinkovito održava tijelo u vrhunskoj formi.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Od kada je moj suprug imao rekonstrukciju križnih ligamenata, njegovo koljeno se uvijek oteklo pri igranju tenisa - mogao je odigrati samo dva seta. Nakon redovitog uzimanja Curcumin flexa tijekom dva mjeseca, njegovo koljeno se više ne otiče i ima osjećaj da je pokretljivije."

Nova generacija ANTI-AGEING dodataka prehrani

Ne možemo promijeniti činjenicu da starimo, ali možemo promijeniti KAKO starimo.

Mladost dolazi iz naših stanica. Podržite njihovo pravilno funkcioniranje s revolucionarnim proizvodom razvijenim u Medexovom laboratoriju. ROYAL YOUTH™ je inovativna formula s matičnim mlijekom i NAD-om, odgovornim u našem tijelu za poticanje sirtuina - proteina dugovječnosti. Za potpunu sinergiju i najveći učinak na staničnoj razini, dodani su pažljivo odabrani Q10, D, B1 i cink.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Dugo vremena konzumiram matični mlijek jer mi pomaže održati razinu energije - kao zaposlena majka, potrebna mi je 24/7. Osim toga, izvrstan je za imunološki sustav. Oduševljena sam Beelixirom jer sam tražila nešto s čime bih mogla dodatno "podići" svoje tijelo. Sada imam sve u jednom."

Teja

Ukusan jutarnji "shot" ljepote s klinički dokazanim učincima.

Nakon 20. godine, sa svakom dodanom godinom, gubimo 1,5% kolagena koji osigurava čvrstoću i elastičnost kože, zdravu kosu i nokte, zaglađuje bore i održava zglobove fleksibilnima.

Dodavanjem kvalitetnih dodataka prehrani gubitak se može savršeno nadoknaditi. S Collagen Liftom s okusom maline možete poboljšati izgled svoje kože do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Nakon dva mjeseca korištenja kosa mi je počela ubrzano rasti i postala gušća. Koža ima svježiju put. Preporučujem korištenje, ali za rezultate treba ustrajati :)“

Čvrsta koža bez bora

Počastite sebe i svoje najdraže vrhunskom kozmetikom s pčelinjim otrovom! Kombinacija BEESECRET kreme i seruma usporit će starenje vaše kože i nastanak bora na prirodan način. Koža će ponovno postati svježa, blistava i mladolika.

hexagon-left
hexagon-left-small
hexagon-left
hexagon-left-small