Kome je namijenjen Bio Gelée Royale Forte?

  • Svima koji žele ojačati svoj imunološki sustav
  • Svima koji traže prirodnu zaštitu i izvor dobrobiti
  • Svima koji su izloženi tjelesnom stresu
  • Svima koji se suočavaju s većim opterećenjima i naporima
  • Svima koji pažljivo biraju proizvode iz ekološke proizvodnje
  • Svima koji cijene iznimnu dragocjenost i učinkovitost matične mliječi
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o BIO Gelée Royale Forte

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zato jer matična mliječ sadrži standardizirani sadržaj nezasićene masne kiseline 10-HDA.
Zato što je prirodno, kvalitetno i provjereno rješenje za jačanje otpornosti te je bez konzervansa, bojila i umjetnih aroma.
Svima koji vode umjereno do jako aktivan i naporan način života (stres, brojne obveze, kronična ili ponavljajuća zdravstvena stanja...) i trebaju dobru potporu imunološkom sustavu.
Liofilizirani (dehidrirani) oblik matične mliječi zadržava sve svoje prirodne aktivne sastojke i izvrstan je dodatak svakodnevnoj prehrani.
hexagon-right-small
O proizvodu

Matična mliječ iz ekološkog uzgoja

1000 mg matične mliječi iz ekološkog uzgoja u jednoj kapsuli

32309-01-nbhst-v1
32309-02-n-v1
Zakaj je Propolis Defense najmočnejši propolis na trgu?

Propolis Defense vodne raztopine propolisa imajo kar trojno standardizacijo. Uporabljamo izvleček propolisa, pripravljen po patentiranem postopku, ki je v osnovi vodno-alkoholen. Alkohol se kasneje odstrani, suhi izvleček pa enkapsulira v naravnih nosilcih. Ob mešanju z vodo tako tvori stabilno disperzijo, deloma raztopino, brez ene same kapljice alkohola. Zato je propolis na vodni osnovi bolj primeren za pripravo raztopin za ustno higieno ali direkten nanos na ustno sluznico.


Izvleček je standardiziran na skupne flavonoide ter dodatno na 6 najbolj pomembnih flavonoidov za rjavi propolis – galangin, pinocembrin, apigenin, krisin, kvercetin in pinobanksin. Celotni izdelek je še dodatno standardiziran na skupne flavonoide in označen s stopnjo APF®.

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;30 kapsula (370 mg);30 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Prirodno, Bez laktoze, Iz pčelinje košnice, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna doza:

Preporučena dnevna doza za odrasle je 1 kapsula.

Kapsulu konzumirajte prije doručka s 2 dl tekućine.

Preporučujemo svakodnevnu uporabu najmanje 3 mjeseca.

Sestavine

Liofilizirana matična mliječ * 91% (334 mg liofilizirane matične mliječi odgovara 1000 mg svježe matične mliječi), maltodekstrin*, biljna ovojnica (hidroksipropil metilceluloza).

Liofilizirana matična mliječ (ekvivalentno 1000 mg svježe matične mliječi)

334 mg

od toga 10 HDA
14 mg
Pogosta vprašanja in odgovori
Kako nastaje matična mliječ?
Proizvode je pčele dojilje, u dobi 5 -12 dana, koje s njim cijeli život hrane pčelinju kraljiicu – maticu koja se brine za opstanak vrste. Iako je pčelinja matica genetski potpuno ista kao i druge pčele u košnici, zbog redovnog konzumiranja matične mliječi tijekom cijelog života, gotovo je dvostruko veća od ostalih pčela, postaje najplodonosnije biće na svijetu i nadživi čak 15 pčelinjih rodova. Pčela matica nije bitna samo zbog širenja potomstva pčelinje košnice, već je i važan izvor života za šire okruženje. Naime, upravo je vrijednost matične mliječi, kojom dojilje hrane maticu, očuvala pčelinju vrstu više od 40 milijuna godina. Neizmjerno bogatstvo matične mliječi cijeni i čovjek, jer je svjestan da je blago iz košnice važan dodatak prehrani.
Koji je glavni kriterij kvalitete matične mliječi?
Glavni kriterij kvalitete matične mliječi je sadržaj 10-hidroksi decenske kiseline (10-HDA). Standardizirana je u Medexovim proizvodima.
Zašto je matična mliječ kraljevska hrana?
Matična mliječ nije samo superhrana po svom sastavu, već ima i funkciju epigenetskog programiranja. Iako je matica, pčelinja kraljica, genetski posve identična ostalim pčelama u košnici, njezina prehrana čini je najvećom, najdugovječnijom i (osim trutova) jedinom plodnom pčelom u košnici.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:BIO GELÉE ROYALE FORTE U KAPSULAMA
Vaša ocjena
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
BIO GELÉE ROYALE FORTE U KAPSULAMA
Dodatak prehrani kapsule 30 kapsula (370 mg) 30 dana redovite upotrebe
  • 1000 mg matične mliječi iz ekološkog uzgoja u jednoj kapsuli
  • Liofilizirani oblik matične mliječi čuva sve prirodne aktivne sastojke
  • Sa standardiziranim sadržajem 10-HDA, koja se ne može naći drugdje u prirodi
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i