Kome je namijenjen sprej Bio Propolis defense APF® 10?

  • Za sve koji traže brzu i učinkovitu pomoć kod upale grla i ždrijela
  • Odraslima (uključujući trudnice i dojilje), adolescentima i djeci od 3 godine
  • Za sve koji traže propolis bez alkohola koji ne nadražuje sluznicu
  • Svima koji se kunu u propolis bez umjetnih dodataka
  • Svima koji žele koristiti propolis, provjeren kliničkim studijama
  • Svima koji cijene ovo prirodno čudo koje milijunima godina štiti pčele od mikroba
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
32468_Bio-Propoils-Defense_APF10_prsilo_v7
Brze činjenice o Bio Propolis defense APF® 10 spreju
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Propolis defense na bazi vode ne sadrži alkohol, pa se osim općoj odrasloj populaciji može preporučiti i trudnicama, dojiljama, adolescentima i djeci od 3. godine nadalje.
Oznaka BIO znači da su sastojci korišteni u proizvodu iz ekološke proizvodnje.
Kao što pokazuje faktor APF® 10 (Active Propolis Flavonoids), koncentracija flavonoida u proizvodu je najmanje 10 mg/ml, čime osiguravamo visoku kvalitetu i ponovljiv učinak proizvoda.
Preporučena dnevna doza za odrasle je 6 puta dnevno po 3 aplikacije, a za djecu od 3 do 12 godina 5 puta dnevno po 2 aplikacije izravno u usnu šupljinu.
To znači da je izvršena standardizacija same sirovine, a zatim se dodatno standardizira i finalni proizvod. Preporučene dnevne doze prilagođene su nalazima kliničkih studija.
Proizvod je 100% prirodan, sa sastojcima iz organske proizvodnje, bez konzervansa i ostalih umjetnih dodataka.
hexagon-right-small
O proizvodu

Najjači propolis oralni sprej na bazi vode

Oralni sprej Bio Propolis defense APF® 10 je najjači propolis sprej na bazi vode na tržištu. Ne sadrži alkohol, ne iritira sluznicu i ne boji zubnu caklinu, a i izvrsnog je okusa jer sadrži i med te eterično ulje paprene metvice. Mogu ga koristiti i oni koji ne smiju konzumirati alkohol ili ga izbjegavaju - djeca od 3 godine, adolescenti, trudnice i dojilje.

Sprej karakterizira praktična uporaba jer ga uvijek možete držati pri ruci ili u torbi - za redovitu upotrebu u usnoj šupljini. Propolis, koji svojim antibakterijskim, antivirusnim i antifungalnim djelovanjem već milijunima godina štiti pčele od infekcija, ljudi su koristili još prije pr.n.e. i još uvijek je jedan od najprovjerenijih i najpopularnijih lijekova u domaćim ljekarnama.

32468_Bio-Propoils-Defense_APF10_prsilo_v4
32468_Bio-Propoils-Defense_APF10_prsilo_v9

Zašto je sprej Bio Propolis defense APF® 10 tako učinkovit?

Oralni sprej Bio Propolis defense APF® 10 sadrži dvostruko standardizirani propolis (standardizirana sirovina i gotov proizvod) iz organske proizvodnje s APF® faktorom 10. APF® faktor (Active Propolis Flavonoids) određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu, čime je zajamčena visoka kvaliteta i ponovljivi učinak proizvoda.

Koncentracija flavonoida iz propolisa je najmanje 10 mg/ml, a preporučene dnevne doze prilagođene su rezultatima kliničkih studija. Proizvod je 100% prirodan, sa sastojcima iz organske proizvodnje i bez konzervansa, bez propilen glikola i polietilen glikola. Zahvaljujući dodatku meda i eteričnog ulja paprene metvice izvrsnog je okusa, ne nadražuje sluznicu i ne peče.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sprej;bočica 30 ml;30 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Prirodno, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Preporučena dnevna doza za odrasle i adolescente od 12. godine je 6 puta po 3 aplikacije izravno u usnu šupljinu.

Preporučena dnevna doza za djecu od 3. godine je 5 puta po 2 aplikacije izravno u usnu šupljinu.

Raspršiti izravno u usnu šupljinu. Prije uporabe bočicu dobro protresite.

Sestavine

Tekući ekstrakt propolisa* (emulgator: biljni glicerol*, ekstrakt propolisa*, voda, smeđi šećer*, zgušnjivač: guma arabika*, maltodekstrin*, bojilo: karamela*), pročišćena voda, med* 10%, eterično ulje paprene metvice* (Mentha piperita), prirodna aroma*- * iz ekološke proizvodnje.

Flavonoidi iz propolisa

22 mg

Customer Questions
Što je propolis?
Propolis ili pčelinji vosak pčelinji je proizvod potreban za održavanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima i izdancima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda i dodaju im vosak. Potrebna im je ljepljiva smjesa za popravak saća i premaz unutarnjih stijenki košnice, čime sprječavaju prodor vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Također ga koriste za balzamiranje većih nametnika kojih se inače drugačije ne mogu riješiti. Na taj način sprečavaju njihovu razgradnju i tako se štite od infekcija i bolesti.
Zašto je Propolis defense najjači propolis na tržištu?
Propolis defense linija može se pohvaliti najvećom koncentracijom bioflavonoida propolisa iz propolisa. APF = Active Propolis Flavonoids Active Propolis Flavonoids je standardizacijska shema koju je razvio Medex i implementirao u vlastitim laboratorijima s priznatim analitičkim metodama. Omogućuje nam da zadržimo nepromijenjenu koncentraciju flavonoida propolisa u proizvodu, bez obzira na seriju i fluktuacije prirodnih sastojaka. Jačina i kvaliteta proizvoda u liniji Propolis standardizirana je faktorom APF® (Active Propolis Flavonoids) koji određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu, a dnevne doze se prilagođavaju nalazima kliničkih studija. Tako, na primjer, APF® 10 znači da je koncentracija flavonoida u proizvodu minimalno 10 mg/ml, čime se osigurava visoka kvaliteta i ponovljiv učinak naših proizvoda.
Je li svaki propolis jednako učinkovit?
Propolis se sastoji od više od tri stotine različitih spojeva, od kojih su najvažniji flavonoidi. Količina flavonoida u propolisu uvelike ovisi o sezoni i lokaciji pčelinje paše. Ako želimo računati na učinke propolisa, potvrđene u kliničkim istraživanjima, moramo odabrati propolis sa zajamčenim udjelom flavonoida i pridržavati se dnevnih doza. Podaci o koncentraciji propolisa, izraženi u postocima, kakve često vidimo na pakiranjima propolisa, ne govore ništa o sadržaju flavonoida, niti o učinkovitosti propolisa. U Medexu u svojim proizvodima koristimo isključivo standardizirani propolis (standardizacija sirovine i završnog proizvoda), označen tzv. APF® faktorom (Active Propolis Flavonoids).
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:BIO PROPOLIS DEFENSE NA BAZI VODE, APF®10
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
BIO PROPOLIS DEFENSE NA BAZI VODE, APF®10
Dodatak prehrani sprej bočica 30 ml 30 dana redovite upotrebe
  • Najjači sprej sa standardiziranim propolisom na bazi vode na tržištu
  • Ne nadražuje sluznicu i ne mijenja boju zubne cakline
  • Pogodan i za trudnice, dojilje te djecu od 3 godine nadalje
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i