Kome su namijenjene tablete Zinc?

  • Adolescentima.
  • Trudnicama i dojiljama.
  • Starijima.
  • Svima koji imaju povećane potrebe za cinkom.
  • Vegetarijancima i veganima
  • Svima koji su pod stresom.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o cinku

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato što sadrži cink u obliku cinkovog glukonata koji ima izvrsnu apsorpciju.

Zato što je u praktičnom obliku tableta i jednostavno ga možete konzumirati u bilo kojem trenutku. Jer jamčimo visoku kvalitetu i ponovljiv učinak proizvoda.

Doprinosi održavanju zdrave kože, kose i noktiju. Doprinosi održavanju normalnog vida, kognitivnih funkcija i diobi stanica.

Cink je mineral od iznimne važnosti za naš organizam koji ne možemo sami proizvesti. Stoga ga je važno unositi u dovoljnim količinama uz raznoliku prehranu. 

hexagon-right-small
O proizvodu

Tablete s 15 mg cinka po dnevnoj dozi

Tablete s 15 mg cinka po dnevnoj dozi. Preporučujemo ih svim adolescetnima, starijim osobama i ostalima s povećanim potrebama za cinkom. Proizvod je u praktičnom obliku tableta, što ga čini jednostavnim za konzumiranje kada smo i u pokretu. Pogodan je i za vegane, bez glutena i laktoze. Doprinosi održavanju zdrave kože, kose i noktiju. Doprinosi održavanju normalnog vida, kognitivnih funkcija i diobi stanica. Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji.
Doprinosi normalnoj sintezi DNK i metabolizmu vitamina A.

40576-01-nbhst-v1
40576-02-n-v1

Cink je mineral od iznimne važnosti za naš organizam koji ne možemo sami proizvesti. Stoga ga je važno unositi u dovoljnim količinama uz raznoliku prehranu. No, kako je današnja prehrana često prerađena te nije bogata mineralima, ima smisla dodavati cink u obliku dodatka prehrani ako ga ne možemo unositi dovoljno prehranom. Zbog brzog tempa života često se događa da se mnogi obroci jednostavno preskoče, što često može dovesti do nedostatka vitamina i minerala. Fitati prisutni u kruhu od cjelovitog zrna, žitaricama, mahunarkama i drugim namirnicama vežu cink i inhibiraju njegovu apsorpciju1. Tako je bioraspoloživost cinka iz žitarica i biljnih namirnica niža nego iz namirnica životinjskog podrijetla (mesa), pa vegetarijanci ponekad trebaju čak 50 % više cinka od preporučenog dnevnog unosa. Za održavanje stabilnog stanja potreban je dnevni unos cinka, budući da naše tijelo nema specijalizirani sustav za njegovo skladištenje. Kad su istraživači proučavali unos cinka, utvrdili su da je 20-25 % starijih odraslih osoba imalo neadekvatan unos cinka2, stoga ga ima smisla dodavati, posebno odraslima.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;Tablete;60 tableta;60 dana redovite upotrebe
SvojstvaVegansko, Bez laktoze, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna količina je jedna tableta, prije obroka. Uzmite s 2 dcl tekućine.

Sestavine

Sredstva za povećanje volumena: (celuloza, kalcijevi fosfati), cinkov glukonat, sredstva protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid), sredstva za glaziranje (hidroksipropilmetil celuloza, karnauba vosak).

Cink

15 mg (150% PU)

PU =preporučeni unos

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:GET MORE CINK U TABLETAMA
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
GET MORE CINK U TABLETAMA
Dodatak prehrani Tablete 60 tableta 60 dana redovite upotrebe
  • Za sve adolescente, starije osobe i ostale s povećanim potrebama za cinkom. 
  • Proizvod je u praktičnom obliku tableta, što vam omogućuje jednostavno konzumiranje kada ste i u pokretu.
  • Pogodan je i za vegane, bez glutena i laktoze.
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i