Unosite li dovoljno koenzima Q10?

  • U dodatku prehrani Get more unosite 50 mg Q10 po dnevnoj dozi.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
O proizvodu

Kapsule s 50 mg koenzima Q10 po dnevnoj dozi.

Kapsule s 50 mg koenzima Q10 po dnevnoj dozi. Koenzim Q10 važna je tvar koja se nalazi u svim živim bićima jer sudjeluje u prijenosu elektrona te je stoga ključan za mnoge procese u tijelu. Proizvod je u praktičnom obliku kapsula što olakšava konzumaciju. Pogodan je i za vegane, bez glutena i bez želatine.

40577-02-n-v1

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani; kapsule; 30 kapsula; 30 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Vegansko, Bez laktoze, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna količina je jedna kapsula, uz obrok. Uzmite s 2 dcl tekućine.

Sestavine

Maltodekstrin, koenzim Q10, biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid).

Koencim Q10

50 mg

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:GET MORE Q10 U KAPSULAMA
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
GET MORE Q10 U KAPSULAMA
Dodatak prehrani kapsule 30 kapsula 30 dana redovite upotrebe
  • Koenzim Q10 sudjeluje u prijenosu elektrona i ključan je za mnoge procese u tijelu.
  • Kapsule s 50 mg koenzima Q10 po dnevnoj dozi. 
  • Pogodan je i za vegane, bez glutena i bez želatine.
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i