Kome je namijenjen Kolagen Q+?

  • Starijima od 25 godina
  • Svima koji žele elastičniju i čvršću kožu
  • Svim vegetarijancima, budući da je nativni kolagen Ovoderm® vegetarijanskog podrijetla i u biljnoj kapsuli
  • Svima koji žele održati zdravu kosu i nokte
  • Svima koji više vole uzimati dodatke prehrani u obliku kapsule
  • Svima koji vjeruju slovenskom znanju
kolagen_q10_v1
plant-6
hexagon-left
kolagen_q10_v2

Brze činjenice o kolagenu Q+

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Kolagen Ovoderm® obogaćen je tvarima važnima za kožu, kosu i nokte. Klinička istraživanja su pokazala da njegov bogati sastav poboljšava napetost i čvrstoću kože te djeluje pomlađujuće.

Patentirana membrana ljuske jajeta u sinergiji s koenzimom Q10, vitaminom C i mineralima (silicij, cink i selen) doprinosi poboljšanju napetosti i čvrstoće kože.

Koenzim Q10 djeluje kao antioksidans. Štiti kožu od reaktivnih vrsta kisikove skupine, koje su posljedica UV zračenja i drugih okolišnih te unutarnjih čimbenika.

Ne. Pri odabiru dodataka prehrani važno je da sadrže patentirane oblike kolagena s klinički dokazanom učinkovitošću i dobrom apsorpcijom odnosno bioraspoloživošću.

Medexovi kolageni plod su znanja slovenskog istraživačkog tima, razvijeni u vlastitim razvojnim laboratorijima i proizvedeni u Sloveniji.

hexagon-right-small
O proizvodu

Vrhunska formula koja djeluje

Kolagen Q + u kapsuli sadrži patentirani vegetarijanski kolagen i elastin iz membrane ljuske jajeta uz dodatak koenzima Q10, vitamina C i minerala sa širokim učinkom na kožu, nokte, kosu i zglobove. Membrana ljuske jajeta Ovoderm® klinički dokazano doprinosi elastičnosti i čvrstoći kože.

Ostali sastojci podržavaju ovu funkciju u sinergiji. Ekstrakt Ovoderm® dobiva se patentiranim postupkom iz membrana ljuske jajeta i obogaćen je tvarima bitnima za kožu, kosu i nokte. Sadrži nativni kolagen, elastin, hijaluronsku kiselinu, glukozamin, hondroitin i keratin te mnoge druge proteine ​​i enzime. Klinička ispitivanja pokazala su da njegov bogati sastav pomaže u poboljšanju napetosti i čvrstoće kože te ima pomlađujući učinak na njezin izgled.

32442-04-n-v1
32442-03-n-v1

Zašto je tako učinkovit?

Kolagen Q + sadrži kombinaciju učinkovitih sastojaka koji djeluju u važnoj sinergiji:
Membrana ljuske jajeta Ovoderm® doprinosi elastičnosti i čvrstoći kože*.
Koenzim Q10 (Co Q10) djeluje kao antioksidans u koži, štiteći kožu od reaktivnih vrsta kisika (ROS) koji su posljedic UV zračenjem i drugim okolišnim i unutarnjim čimbenicima.
Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.
Cink i selen doprinose održavanju zdrave kose i noktiju i doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoDa
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;40 kapsula;20 dana redovne upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Vegansko, Bez laktoze, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Uzmite 2 kapsule dnevno s malo vode ili drugog napitka.

Preporučena dnevna doza je sadržaj jedne vrećice (10 g). Preporučuje se svakodnevna konzumacija najmanje 3 mjeseca.

Sestavine

Membrana ljuske jajeta Ovoderm®, biljna kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin C (askorbinska kiselina), cinkov glukonat, rižin škrob, ekstrakt bambusa (Bambusa vulgaris, prirodni izvor silicija), koenzim Q10, L-selenometionin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid.

Membrana ljuske jajeta Ovoderm®

300 mg

od toga: nativni kolagen

66 mg

Elastin

75 mg

Hijaluronska kiselina

9 mg

Vitamin C

80 mg

Cink

10 mg

Selen

55 μg

Silicij

20 mg

Koenzim Q10

20 mg

Customer Questions
Je li kolagen doista toliko važan za mladolik izgled?
Odavno više nije tajna da je kolagen temelj lijepog izgleda. Kolagen je ne samo osnovna gradivna jedinica kože, mišića, zglobne hrskavice i svih vezivnih tkiva, već i osnovna građevna jedinica, temelj za njegu i očuvanje lijepog izgleda. Kolagen predstavlja čak 30% svih proteina i samim time je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Naše tijelo samo proizvodi kolagen, ali nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu usporava. Konzumacijom kolagena u obliku dodatka prehrani svom tijelu osiguravate izvor građevnih elemenata vlastitog kolagena.
Je li proizvod doista prikladan i za vegetarijance?
Naravno, jer je napravljen od membrane ljuske jajeta.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KOLAGEN Q+ U KAPSULAMA
Vaša ocjena
Koji kolagen je pravi za vas?
Medex-beauty-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN Q+ U KAPSULAMA
Dodatak prehrani kapsule 40 kapsula 20 dana redovne upotrebe
  • Patentirana membrana ljuske jajeta Ovoderm® za elastičnu i čvrstu kožu
  • Koenzim Q10 kao antioksidans koji štiti kožu od vanjskih i unutarnjih čimbenika
  • Vitamin C, cink i selen doprinose održavanju zdrave kože, kose i noktiju
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i