Kome je namijenjen Kolagen lift?

  • Starijima od 25 godina
  • Svima koji žele smanjiti bore
  • Svima koji žele poboljšati čvrstoću i elastičnost kože
  • Svima koji znaju da se koža najbolje hrani iznutra
  • Svima koji traže kolagen s dokazanom učinkovitošću
  • Svima koji se zaklinju u jednostavno i brzo korištenje
kolagen_lift_v_tekocini_v3
hexagon-left
kolagen_lift_v_tekocini_v1

Brze činjenice o Kolagen liftu

Zato jer sadrži 5000 mg patentiranog kolagena po dnevnoj dozi, koliko se konzumiralo i u kliničkim studijama. Sadrži male čestice kolagena niske molekularne mase, koje tijelo odlično apsorbira.

Zato jer je elastin, kao i kolagen, protein koji koži daje elastičnost i potporu.

Klinički dokazano Kolagen lift u tekućini smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože

Ne. Pri odabiru dodataka prehrani važno je da sadrže patentirane oblike kolagena s klinički dokazanom učinkovitošću i dobrom apsorpcijom odnosno bioraspoloživošću.

Izvrsnog, jer smo ga oplemenili na prirodan način sokovima kruške i crnog ribiza te prirodnom aromom maline. Tako smo dobili blagi voćni okus koji nije ni slatkast ni kiselkast. .

O proizvodu

Eliksir ljepote - popijte ga naiskap

Kolagen lift u tekućini sadrži patentirani hidrolizirani kolagen Naticol® ribljeg podrijetla s dodatkom elastina, hijaluronske kiseline, vitamina i minerala. Naticol® klinički dokazano smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te održava zdravu kosu i nokte.

Kolagen i elastin u Kolagen lift tekućini sadrže sitne čestice niske molekularne mase koje tijelo odlično apsorbira (kolagen u veličini 2 kDa i elastin 1,4 kDa). Studije o učinkovitosti hidroliziranog kolagena pokazale su da se čestice hidroliziranog kolagena odlično apsorbiraju, prolaze djelomično neoštećene kroz crijevnu stjenku, u krvotok te potiču sintezu vlastitog kolagena.

32444-02-n-v1
medex_kolagen_lift_v_tekocini_1

Zašto je tako ukusan?

Oni ili one koji redovito konzumiraju kolagen dobro znaju da kolagen ima specifični okus. Osim učinkovite formule, dobar ukus bio je jedna od glavnih smjernica u razvoju Kolagen lifta Okus smo uspjeli poboljšati na prirodan način sokovima od kruške i crnog ribiza te prirodnom aromom maline. Tako smo dobili blagi voćni okus koji nije ni slatkast ni kiselkast.

Stoga Kolagen lift možete konzumirati sam, bez neugodne arome. Dodatan bonus napitku pruža crni ribiz koji je bogat sekundarnim biljnim metabolitima poput antocijanina te polifenola i flavonoida koji djeluju kao snažni antioksidanti.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoDa
PodnaslovDodatak prehrani;tekućina;bočica 300 ml;15 dana redovne upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Protresite bočicu i priloženom posudicom odmjerite 20 ml. Napitak konzumirajte sam ili s proizvoljnim napitkom.

Preporučujemo redovitu upotrebu (20 ml svaki dan) najmanje 60 dana. Napitak konzumirajte sam ili s proizvoljnim napitkom.

Sestavine

Voda, hidrolizirani riblji kolagen Naticol®, emulgator: sorbitolni sirup, koncentrirani sok od kruške, vitamin C (L-askorbinska kiselina), koncentrirani sok crnog ribiza, hidrolizirani riblji elastin, hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat), niacin, vitamin E (alfa-tokoferil acetat) ), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (kolekalciferol), cinkov glukonat, L-selenometionin, regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, ekstrakt citrusa, konzervans: kalijev sorbat.


Može sadržavati tragove rakova i proizvode od njih.

Kolagen

5000 mg

Hijaluronska kiselina

30 mg

Elastin

100 mg

Vitamin C

80 mg (100% PU)

Vitamin B3 (niacin)

16 mg (100% PU)

Vitamin D3

5 μg (100% PU)

Vitamin A

400 μg (50% PU)

Vitamin E

12 mg (100% PU)

Cink

2 mg (20% PU)

Selen

55 μg (100% PU)

Customer Questions
Je li kolagen doista toliko važan za mladolik izgled?
Odavno više nije tajna da je kolagen temelj lijepog izgleda. Kolagen je ne samo osnovna gradivna jedinica kože, mišića, zglobne hrskavice i svih vezivnih tkiva, već i osnovna građevna jedinica, temelj za njegu i očuvanje lijepog izgleda. Kolagen predstavlja čak 30% svih proteina i samim time je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Naše tijelo samo proizvodi kolagen, ali nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu usporava. Konzumacijom kolagena u obliku dodatka prehrani svom tijelu osiguravate izvor građevnih elemenata vlastitog kolagena.
Koliko kolagena moram unijeti za vidljive učinke?
Za postizanje učinaka treba unositi onoliko kolagena koliko su ispitanici konzumirali u kliničkim ispitivanjima gdje su dokazali blagotvoran učinak. To se razlikuje za različite patentirane kolagene, ali u principu su blagotvorni učinci vidljivi pri dnevnoj dozi hidroliziranog kolagena od 2,5 g do 10 g, neovisno o izvoru (riblji ili goveđi) ili izvornom tipu kolagena (I, II ili III).
Kolika je veličina čestice hidroliziranog kolagena?
U većini kliničkih istraživanja, koja su dokazala korisne učinke, korišten je hidrolizirani kolagen veličine 2 do 4 kDa (kilo Dalton). Tolika je i veličina čestica kolagena u Medex proizvodima.
Ima li kolagen učinak i na kosu i nokte?
Kosa i nokti zapravo nisu od kolagena, ali izrastaju iz kože koja sadrži kolagen. Konzumacija kolagena neće utjecati na strukturu vaše kose i noktiju, ali će utjecati na čvrstoću na mjestu izrastanja, što se prema kliničkim istraživanjima pokazuje kao bujnije i čvrsto vlasište, smanjeni gubitak kose te čvrstoću i manje lomljive nokte.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KOLAGEN LIFT OTOPINA
Vaša ocjena
Koji kolagen je pravi za vas?
Medex-beauty-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN LIFT OTOPINA
Dodatak prehrani tekućina bočica 300 ml 15 dana redovne upotrebe
  • Patentirani kolagen Naticol® dokazano smanjuje bore i poboljšava čvrstoću kože
  • Elastin pruža koži elastičnu strukturu i potporu
  • Hijaluronska kiselina vlaži kožu iznutra
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i