Kome je namijenjen Kolagen lift?

  • Starijima od 25 godina
  • Svima koji žele smanjiti bore
  • Svima koji žele poboljšati čvrstoću i elastičnost kože
  • Svima koji znaju da se koža najbolje hrani iznutra
  • Svima koji traže kolagen s dokazanom učinkovitošću
  • Svima koji vjeruju slovenskom znanju
kolagen_lift_v_prahu_v1
plant-6
hexagon-left
kolagen_lift_v_prahu_v3

Brze činjenice o Kolagen liftu u prahu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato jer sadrži 5000 mg patentiranog kolagena po dnevnoj dozi, koliko se konzumiralo i u kliničkim studijama. Sadrži male čestice kolagena niske molekularne mase, koje tijelo odlično apsorbira.

Postupnim smanjenjem količine hijaluronske kiseline u tijelu koža postaje suha i opuštena, a dodatkom hijaluronske kiseline u dodatku prehrani hidratiziramo je iznutra.

Naticol® klinički dokazano poboljšava čvrstoću i elastičnost kože. Hijaluronska kiselina ispunjava prostor između kolagenskih vlakana. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Ne. Pri odabiru dodataka prehrani važno je da sadrže patentirane oblike kolagena s klinički dokazanom učinkovitošću i dobrom apsorpcijom odnosno bioraspoloživošću.

Medexovi kolageni plod su znanja slovenskog istraživačkog tima, razvijeni u vlastitim razvojnim laboratorijima i proizvedeni u Sloveniji.

Za vidljiv učinak preporučujemo redovitu svakodnevnu uporabu Kolagen lifta u prahu najmanje 3 mjeseca ili dulje.

hexagon-right-small
O proizvodu

Izvrstan proizvod s izvrsnim sastojcima

Kolagen lift u prahu je proizvod s hidroliziranim ribljim kolagenom Naticol®, vitaminom C i hijaluronskom kiselinom. Kombinacija aktivnih sastojaka djeluje u sinergiji i pripomaže u održavanju lijepe kože. Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu i pripada strukturnim proteinima s funkcijom davanja potpore i oblika.

Važan je gradivni element zglobne hrskavice, kože, noktiju i kose. Nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu usporava pa koža s godinama gubi čvrstoću i elastičnost te se počinju pojavljivati ​​prve bore. Smanjenje količine hijaluronske kiseline, međutim, uzrokuje da koža postane suha i opuštena. Klinički je dokazano da kolagen Naticol® ribljeg podrijetla smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.

32335-04-n-v1
32335-05-n-v1_1

Zašto je tako učinkovit?

Zato jer sadrži patentirane sastojke čije je djelovanje potkrijepljeno kliničkim studijama.
Zato jer sadrži 5000 mg kolagena po dnevnoj dozi, koliko se konzumiralo i u kliničkim studijama.
Zato jer sadrži male čestice kolagena niske molekularne mase, koje tijelo odlično apsorbira.
Zato jer poboljšava čvrstoću i elastičnost kože.
Zato što smanjuje bore.
Zato što sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i vitamina C.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;prah;limenka;15 dana redovne upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

U 2 dl hladne tekućine dodajte 1 punu priloženu mjericu (8 g) i dobro promiješajte, da se potpuno otopi. Nakon uporabe dobro zatvorite.

1 puna priložena mjerica (8 g) dnevno. Preporuča se uzimanje od minimalno 3 mjeseca.

Sestavine

Hidrolizirani riblji kolagen Naticol®, inulin, prirodne arome, vitamin C (L-askorbinska kiselina), hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat), cikla u prahu.

Energetska vrijednost

105 kJ / 25 kcal

Ugljikohidrati
od čega Šećeri
2,7 g
0,3 g

Prehrambena vlakna

2,2 g

Bjelančevine

4,7 g

Sol

0,014 g

Hidrolizirani kolagen Naticol®

5 g

Hialuronska kislina

10 mg

Vitamin C

80 mg

Customer Questions
Je li kolagen doista toliko važan za mladolik izgled?
Odavno više nije tajna da je kolagen temelj lijepog izgleda. Kolagen je ne samo osnovna gradivna jedinica kože, mišića, zglobne hrskavice i svih vezivnih tkiva, već i osnovna građevna jedinica, temelj za njegu i očuvanje lijepog izgleda. Kolagen predstavlja čak 30% svih proteina i samim time je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Naše tijelo samo proizvodi kolagen, ali nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu usporava. Konzumacijom kolagena u obliku dodatka prehrani svom tijelu osiguravate izvor građevnih elemenata vlastitog kolagena.
Koliko kolagena moram unijeti za vidljive učinke?
Za postizanje učinaka treba unositi onoliko kolagena koliko su ispitanici konzumirali u kliničkim ispitivanjima gdje su dokazali blagotvoran učinak. To se razlikuje za različite patentirane kolagene, ali u principu su blagotvorni učinci vidljivi pri dnevnoj dozi hidroliziranog kolagena od 2,5 g do 10 g, neovisno o izvoru (riblji ili goveđi) ili izvornom tipu kolagena (I, II ili III).
Kolika je veličina čestice hidroliziranog kolagena?
U većini kliničkih istraživanja, koja su dokazala korisne učinke, korišten je hidrolizirani kolagen veličine 2 do 4 kDa (kilo Dalton). Tolika je i veličina čestica kolagena u Medex proizvodima.
Ima li kolagen učinak i na kosu i nokte?
Kosa i nokti zapravo nisu od kolagena, ali izrastaju iz kože koja sadrži kolagen. Konzumacija kolagena neće utjecati na strukturu vaše kose i noktiju, ali će utjecati na čvrstoću na mjestu izrastanja, što se prema kliničkim istraživanjima pokazuje kao bujnije i čvrsto vlasište, smanjeni gubitak kose te čvrstoću i manje lomljive nokte.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KOLAGEN LIFT U PRAHU
Vaša ocjena
Koji kolagen je pravi za vas?
Medex-beauty-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN LIFT U PRAHU
Dodatak prehrani prah limenka 15 dana redovne upotrebe
  • Patentirani kolagen Naticol® dokazano smanjuje bore i poboljšava čvrstoću kože
  • Hijaluronska kiselina vlaži kožu iznutra
  • Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i