Kome je namijenjen Kolagen s Vitaminom C?

  • Starijima od 25 godina
  • Svima koji žele smanjiti bore
  • Svima koji žele poboljšati čvrstoću i elastičnost kože
  • Svima koji znaju da se koža najbolje hrani iznutra
  • Svima koji vjeruju slovenskom znanju
32417-01-nbhst-v1
32417-01-nbhst-v1

Brze činjenice o Kolagenu s vitaminom C

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zato jer sadrži hidrolizirani kolagen, protein sličan onom koji se nalazi u tijelu.
Vitamin C je dodan jer doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.
Bujniju kosu s više sjaja, manje krhke i lomljive nokte, mladenačkiju kožu s manje izraženim borama.
Ne. Pri odabiru dodataka prehrani važno je da sadrže patentirane oblike kolagena s klinički dokazanom učinkovitošću i dobrom apsorpcijom odnosno bioraspoloživošću.
Medexovi kolageni plod su znanja slovenskog istraživačkog tima, razvijeni u vlastitim razvojnim laboratorijima i proizvedeni u Sloveniji.
hexagon-right-small
O proizvodu

Brinite o svojoj koži, kosi i noktima

Želite ojačati svoju kosu, vratiti joj bujnost i sjaj? Tražite rješenje za krhke i lomljive nokte? Počnite uzimati kolagen s vitaminom C u prahu - konzumirat ćete hidrolizirani kolagen koji sadrži protein sličan onome u ljudskom tijelu i vitamin C. Otopljeni kolagen i vitamin C u prahu dobro se apsorbiraju i pružaju bujniju kosu i lijepe i snažne nokte.

32417-01-nbhst-v1
32417-01-nbhst-v1

Kome preporučujemo korištenje?

Preporučuje se svima s masnom (akne, miteseri, proširene pore) ili osjetljivom kožom (crvenilo, alergija, rosacea, suhoća i hrapavost, osjećaj zatezanja); onima koji primjećuju prve znakove starenja (sitne linije, izražajne crte, bore oko nosa i usana) ili konkretnije znakove starenja (bore, opuštena koža, gubitak volumena i elastičnosti, smanjenua čvrstoća i sjaj; svima onima koje muče pigmentne mrlje te onima koji bi željeli imati jače nokte te bujniju i zdraviju kosu.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;prah;limenka 150 g;15 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Proizvod umiješajte u sok, jogurt, vodu ili drugu tekućinu i ostavite stajati oko 2 minute da se dobro otopi.

Preporučena dnevna doza je 10 g proizvoda. Preporuča se uzimanje od minimalno 3 mjeseca.

Sestavine

Hidrolizirani kolagen, vitamin C.

Po 2 mjerice (10 g)

Hidrolizirani kolagen

10 g

Vitamin C

24 mg (30% PU)

PU = Preporučeni dnevni unos
Customer Questions
Je li kolagen doista toliko važan za mladolik izgled?
Odavno više nije tajna da je kolagen temelj lijepog izgleda. Kolagen je ne samo osnovna gradivna jedinica kože, mišića, zglobne hrskavice i svih vezivnih tkiva, već i osnovna građevna jedinica, temelj za njegu i očuvanje lijepog izgleda. Kolagen predstavlja čak 30% svih proteina i samim time je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Naše tijelo samo proizvodi kolagen, ali nakon 20. godine proces stvaranja kolagena u tijelu usporava. Konzumacijom kolagena u obliku dodatka prehrani svom tijelu osiguravate izvor građevnih elemenata vlastitog kolagena.
Koliko kolagena moram unijeti za vidljive učinke?
Za postizanje učinaka treba unositi onoliko kolagena koliko su ispitanici konzumirali u kliničkim ispitivanjima gdje su dokazali blagotvoran učinak. To se razlikuje za različite patentirane kolagene, ali u principu su blagotvorni učinci vidljivi pri dnevnoj dozi hidroliziranog kolagena od 2,5 g do 10 g, neovisno o izvoru (riblji ili goveđi) ili izvornom tipu kolagena (I, II ili III).
Ima li kolagen učinak i na kosu i nokte?
Kosa i nokti zapravo nisu od kolagena, ali izrastaju iz kože koja sadrži kolagen. Konzumacija kolagena neće utjecati na strukturu vaše kose i noktiju, ali će utjecati na čvrstoću na mjestu izrastanja, što se prema kliničkim istraživanjima pokazuje kao bujnije i čvrsto vlasište, smanjeni gubitak kose te čvrstoću i manje lomljive nokte.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KOLAGEN SA VITAMINOM C
Vaša ocjena
Koji kolagen je pravi za vas?
Medex-beauty-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KOLAGEN SA VITAMINOM C
Dodatak prehrani prah limenka 150 g 15 dana redovite upotrebe
  • S hidroliziranim kolagenom, bioaktivnim proteinom koji se dobro apsorbira
  • S visokim sadržajem proteina
  • S vitaminom C, koji doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i