Kome je namijenjen MSM lift + Q10?

  • Svima koji izbjegavaju kolagen i ostale prehrambene proizvode životinjskog podrijetla
  • Veganima također
  • Svima koji žele njegovati mladolik izgled kože, a muče ih bore
  • Svima koji žele eliminirati neujednačenu pigmentaciju kože i neugodne mrlje
  • Svima koji su umorni od krhkih ili lomljivih noktiju te lomljive i ispucane kose
  • Za sve koji vode aktivan stil života i žele potporu svojim kostima, mišićima i zglobovima
32456-02-n-v1
plant-6
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o MSM lift + Q10

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

MSM, koji nazivamo mineralom ljepote, zapravo je organski izvor sumpora (metil sulfonil metan). Sumpor je treći najčešći mineral u ljudskom tijelu, ali se često ne unosi dovoljno s prehranom.

Sadrži najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, visokokvalitetan, pročišćen i bioraspoloživ organski oblik sumpora, dobiven posebnim tehnološkim postupkom destilacije.

Proces proizvodnje OptiMSM® uključuje višestupanjsko pročišćavanje destilacijom i laboratorijske analize koje provjeravaju čistoću svih serija proizvoda. Pouzdano ne sadrži spojeve štetne za zdravlje.

CAVAQ10®, enkapsulirani koenzim Q10 s čak 18 puta boljom bioraspoloživošću od ostalih Q10. Inovativna formula osigurava veću stabilnost koenzima Q10 u tekućini i učinkovitiju apsorpciju.

Uz najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, proizvod sadrži selen, cink i bakar.

Doziranje i uporaba vrlo su jednostavni. Odmjerite 20 ml pomoću priložene posudice. Konzumirajte samostalno ili s proizvoljnim napitkom.

hexagon-right-small
O proizvodu

Vegansko rješenje za lijepu kožu, kosu i nokte

MSM lift + Q10 u otopini je vegansko rješenje s inovativnom formulom za održavanje mladenačkog izgleda kože te lijepih noktiju i kose. Namijenjen je svima, pa tako i onima koji izbjegavaju kolagen i druge dodatke prehrani životinjskog podrijetla.

Doprinosi stvaranju kreatina, kolagena i elastina te vašim mišićima, kostima i zglobovima daje fleksibilnost, snagu i oblik. Upravo je zbog toga MSM postao vrlo popularan dodatak prehrani među sportašima i osobama aktivnijeg načina života

MSM je zapravo organski izvor sumpora (metil sulfonil metan). Treći je najčešći mineral u ljudskom tijelu, ali se često ne unosi dovoljno s prehranom. U Medexovom MSM lift + Q10 nalazimo patentirani oblik OptiMSM®, najčišći MSM na tržištu, i CAVAQ10®, koenzim Q10, s 18 puta boljom bioraspoloživošću od ostalih koenzima.

Uz sinergijsko djelovanje, OptiMSM® i CAVAQ10® učinkovito smanjuju bore te povećavaju čvrstoću i elastičnost kože. Formula je nadopunjena ostalim ključnim mineralima ljepote - selenom, cinkom i bakrom.

32456-01-nbhst-v1
32456-02-n-v1

Zašto je proizvod tako učinkovit?

Zato što se radi o potvrđeno učinkovitoj ANTI-AGE kombinaciji. Najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, je visokokvalitetan, pročišćen i biodostupan organski oblik sumpora, dobiven posebnim tehnološkim postupkom destilacije.

Klinički dokazano doprinosi smanjenju bora, poboljšanju čvrstoće i elastičnost te hidrataciji kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.

Selen i cink doprinose održavanju zdravih noktiju i kose te doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cink doprinosi održavanju normalne kože. Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj boji kože i kose. Organski oblik silicija brine o zdravoj koži, hrskavici, kostima i vezivnom tkivu. Sudjeluje u mnogim biokemijskim reakcijama, posebice u normalnom stvaranju kolagena, elastina i vezivnog tkiva.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoDa
PodnaslovDodatak prehrani;tekućina;bočica 300 ml;15 dana redovne upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Vegansko, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Prije uporabe protresite. Odmjerite 20 ml pomoću priložene posudice. Konzumirajte samostalno ili s proizvoljnim napitkom.

Preporučena dnevna količina je 20 ml. Za vidljive učinke preporučujemo redovitu uporabu najmanje 16 tjedana.

Sestavine

Voda, emulgator: sorbitol, koncentrirani sok od naranče, OptiMSM® (metil sulfonil metan, silicij dioksid), enkapsulirani koenzim Q10 CAVAQ10®, cink glukonat, L-selenometionin, bakrov glukonat, regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, ekstrakt citrusa, zgušnjivač: ksantan guma, konzervans: kalijev sorbat.

OptiMSM®

2 g

Koenzim Q10

50 mg

Cink

3 mg (30% PU)

Selen

27,5 μg (50% PU)

Bakar

0,5 mg (50% PU)

Customer Questions
Jesu li svi MSM-ovi dobiveni na isti način?
Nisu svi MSM na tržištu dobiveni na isti način. O postupku pročišćavanja spoja, naime,ovisi koliko će tvari štetnih za zdravlje sadržavati MSM, odnosno koliko će biti kvalitetan dodatak prehrani. OptiMSM® u Medexovom dodatku prehrani MSM + beauty minerals dobiven je postupkom destilacije, a ne kristalizacije kao većina drugih MSM dodataka prehrani na tržištu. Dobivanje kristalizacijom je doduše jeftinije, ali tako dobiveni MSM može sadržavati teške metale, što može imati negativne posljedice po zdravlje. Zato je OptiMSM® jedini siguran i dobar izbor za vas. Proces proizvodnje visokokvalitetnog pročišćenog OptiMSM® odvija se u američkom pogonu, gdje se proizvodi isključivo MSM. Proizvodnja uključuje višestupanjsko pročišćavanje destilacijom i laboratorijske analize, kojima se dodatno provjerava čistoća svake serije proizvoda.
Postoji li prirodni MSM?
Neki proizvođači i trgovci zaista tvrde da njihovi dodaci prehrani sadrže prirodni MSM, ali to nije točno. MSM se inače nalazi u tragovima u nekim vrstama povrća, kao što su, primjerice, luk, češnjak i kupusnjače, te u hrani bogatoj proteinima kao što su mlijeko, jaja, sjemenke i orašasti plodovi. Međutim, količina metil sulfonil metana u prirodnim resursima premala je da bi se iz njih ekstrahirala u prehrambene svrhe, pa se dobiva sintetički u laboratorijima. U prirodnim izvorima, MSM je prisutan u koncentracijama manjim od 1 µg/kg. Kada bi se dobivao iz prirodnih izvora ekstrakcijom, za 200 g MSM-a bilo bi potrebno čak 200 tona materijala! Budući da je proces nastanka molekule MSM-a jasan, mogu stvoriti kemijski potpuno isti spoj koji se nalazi u prirodi. Na ambalaži MSM-a tako često nalazimo naznaku da se radi o prirodnom MSM-u, iako je dobiven sintetički.
Zašto je koenzim Q10 važan?
Koenzim Q10 je spoj topiv u mastima koji je sastavni dio ljudskih stanica. Štiti tijelo od slobodnih radikala, koji su jedan od glavnih uzroka starenja. S godinama se, naime, sinteza koenzima Q10 u tkivima smanjuje. Najveći pad je već u razdoblju između 25. i 40. godine života, a nakon 50. godine u tkivima se stvara čak 20-60% manje koenzima Q10 nego oko 20. godine života.
Što je posebnost koenzima Q10 CAVAQ10®?
Uz dovoljno visoku dnevnu dozu Q10 (50 mg), pri korištenju dodataka prehrani s ovim koenzimom trebamo uzeti u obzir bioraspoloživost i stabilnost. Kada unosimo patentirani inkapsulirani koenzim CAVAQ10®, iz crijeva u krvotok prelazi čak 18 puta više ovog važnog koenzima nego u drugim oblicima. Koenzim Q10 je vrlo osjetljiv spoj i brzo se razgrađuje u tekućim proizvodima. A mi smo razvili posebnu formulu koja omogućuje dulju postojanost koenzima Q10. U otopini MSM lift + Q10 koenzim Q10 se razgrađuje četiri puta sporije nego u konkurentskim proizvodima i tako zapravo daje očekivani učinak. Proizvod ne sadrži vitamin C jer on negativno utječe na stabilnost i postojanost koenzima Q10, stoga ga nismo dodali formuli, jer bismo smanjili njezinu učinkovitost. Naravno, dnevna doza MSM lift + Q10 može se nadopuniti i obogatiti odvojenim unosom vitamina C.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:MSM + Q10 U TEKUĆINI
Vaša ocjena

Koji je pravi za vas?

Medex-vegaan-HRV
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
MSM + Q10 U TEKUĆINI
Dodatak prehrani tekućina bočica 300 ml 15 dana redovne upotrebe
  • Inovativna veganska formula za mladenački izgled kože te lijepe nokte i kosu
  • Daje fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima i zglobovima
  • S koenzimom Q10 CAVAQ10® s čak 18 puta boljom bioraspoloživošću
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i