10 minuta s Natašom #1

10 minuta s Natašom #1

4. studenoga 2022.
Vrijeme za čitanje: 3 min
10 minut z Natašo

Jeste li jedni od onih koji su si tijekom ljeta priuštili odmor od redovitih posjeta fitnesu ili grupnim vježbama? Za sve one koji tijekom ljeta namjeravaju održati čvrsto tijelo i aktivan način života, zajedno s osobnom trenericom Natašom Gorenc pripremili smo prijedlog treninga u trajanju od 10 minuta. 

Nataša preporučuje da odvojite 10 minuta dnevno za osnovne vježbe jačanja.

O aktivnem vlogu z Natašo

10 minuta s Natašom Gorenc je video blog, namijenjen svima koji tijekom ljeta žele aktivno održavati čvrsto tijelo jednostavnim 10-minutnim dnevnim vježbama na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Nataša vježbe predstavlja s individualnim pristupom, na koji su od nje navikli i njezini vježbači, kao i gledatelji popularnog reality show-a.

nata_a_gorenc_image_1

10 minuta na dan je dovoljno

U kombinaciji s pravilnom prehranom i vježbama izdržljivosti, 10 minuta intenzivnih vježbi snage dnevno posve je dovoljno za održavanje čvrstog tijela. Nataša čak tvrdi: "Umjesto treninga jednom ili dva puta tjedno po sat vremena, bolje je svaki dan odvojiti 10 minuta za vježbanje i napraviti osnovne vježbe jačanja."

nata_a_gorenc_protein_bar

O programu

Kombinirajte vježbu s treningom izdržljivosti. Drugim riječima, to znači da možete raditi 10-minutne vježbe jačanja tijekom pohoda u brda, tijekom trčanja ili šetnje. Izvodite svaku vježbu oko 40 sekundi, a zatim uzmite pauzu za hidrataciju od 20 sekundi ili kratko skipanje prije nego prijeđete na sljedeću vježbu. Prilagodite vježbe svojim mogućnostima. Ako utvrdite da možete više, možete izvesti i dodatnu seriju.

Nagradite svoje mišiće proteinima

“Prozor mogućnosti traje do 30 minuta nakon treninga, kada je apsorpcija najbolja”, tvrdi Nataša. Svakako se nakon vježbanja počastite obrokom bogatim proteinima, također u obliku naših proteinskih pločica

Spremljaj Natašo na njenih kanalih: