Matična mliječ Gelée royale

Matična mliječ Gelée royale

2. studenoga 2022.
Vrijeme za čitanje: 4 min
gelee royale

Gelée royale - prirodna zaštita imunološkog sustava in blagostanja

Što je matična mliječ?

Matičnu mliječ proizvode mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana, koje još ne lete, i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu. Matična mliječ je izlučevina njihovih žlijezda, kojima prva tri dana hrane svoje potomstvo i maticu, a nakon trećeg dana matičnom se mliječi hrani samo još larva matice. Matična mliječ je njezina jedina hrana do kraja života. Pčelinja kraljica – matica je prema genetskoj dispoziciji jednaka drugim pčelama, ali zbog hranjenja matičnom mliječi jedina je plodna, gotovo dva puta veća i živi čak 15 puta dulje od drugih pčela.

IZABERITE PROIZVOD KOJI ODGOVARA VAŠIM GODINAMA I POTREBAMA

Životni stil i s njime povezane potrebe suvremena čovjeka mijenjaju se s obzirom na godine i izloženost raznim psihofizičkim situacijama pojedinca. U Medexu smo proizvode Gelée royale osmislili tako da je njihov pozitivni učinak na zdravlje i blagostanje korisnika doista najveći.

Matična mliječ iz Medexa

PROIZVODI GELÉE ROYALE – PRVI, 100 % ORIGINALNI I PO VAŠOJ MJERI

U Medexu još od 1954. godine otkrivamo neiscrpna blaga iz pčelinje košnice. Čuvamo ih u dobro osmišljenim proizvodima koji su rezultat bogatih iskustava i vlastitog znanja. Ponosni smo što čuvamo i oplemenjujemo narodnu predaju pčelarenja, proizvodnju pčelinjih proizvoda i drugih darova prirode. Tradicija ostaje naš izvor i nadahnuće. Dopunili smo je visokim proizvodnim standardima, provjerenom kvalitetom sastojaka, inovativnošću te znanjem, što se odražava u brižljivo koncipiranim proizvodima.

Proizvodi Gelée royale iz Medexa sadrže matičnu mliječ i razne vitamine, koji su važni za rad ljudskog organizma. Kombinacija i sadržaj sastojaka pažljivo su prilagođeni suvremenom načinu života, izazovima i zahtjevima koje on donosi, te životnoj dobi korisnika. Također je pažljivo odabran i oblik, zato su proizvodi jednostavni i praktični za konzumiranje.

Gelée royale iz Medexa – PO VAŠOJ MJERI

U Medexu smo vrijednost 10 HDA (10-hidroksi-2-decenske kiseline) u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Proizvodi Gelée royale sadrže optimalne količine matične mliječi najviše kvalitete i druge prirodne sastojke koji potiču organizam da jača svoju prirodnu otpornost:

  • prirodni vitamin C,
  • prirodni vitamin E,
  • prirodni beta-karoten,
  • vitamin D,
  • koenzim Q10,
  • vitamine B6 i B12 te folat.


Sastojci i količine su prilagođene potrebama:

  • djece,
  • tinejdžera i aktivnih odraslih,
  • odraslih s vrlo opterećenim ili oslabljenim imunološkim sustavom,
  • starijih ljudi.


Gelée royale iz Medexa – PRVI, 100% ORIGINALAN

VAŽNA JE KVALITETA, NE SAMO KOLIČINA MATIČNE MLIJEČI

Matična je mliječ prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari, koje djeluju u međusobnoj sinergiji. Za čovjeka je matična mliječ više nego samo hrana. Važno je samo izabrati pravu.

Pri izboru matične mliječi pazite na kvalitetu, ne samo na količinu matične mliječi. Najvažniji od svih sastojaka je nezasićena masna kiselina 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se nalazi isključivo u matičnoj mliječi i važno je mjerilo kvalitete i učinkovitosti matične mliječi.

ProizvodPreporučena
dnevna količina
Količina
matične mliječi*
Količina 10 HDA u
matičnoj mliječi*
Gelée royale super1 bočica
= 9 ml
1000 mg14 mg
Bio Gelée royale forte1 bočica
= 9 ml
1500 mg21 mg
Gelée royale junior1 bočica
= 9 ml
250 mg3,5 mg
Bio gelée royale forte, kapsule1 kapsula1000 mg10 mg
Gelée royale super + D, kapsule1 kapsula1000 mg10 mg
*u preporučenoj dnevnoj količini

Zanimljivost: Kakvu moć ima matična mliječ znali su još stari Egipćani. Mogli su je jesti samo faraoni, koji su je zbog njezine jedinstvenosti nazvali »kraljevski žele« ili gelee royale.

Gelée royale – matična mliječ kontrolirane kvalitete

Matična mliječ s kontroliranim standardiziranim sadržajem nezasićene masne kiseline 10 HDA.

U bočici – staklo čuva kvalitetu, vrijednosti i učinkovitost matične mliječi i drugih sastojaka.
Pravovremenim i redovitim uzimanjem proizvoda Gelée royale ćete okrijepiti vaš imunološki sustav i očuvati vaše zdravlje i dobro raspoloženje. Gelée royale pridonosi prevenciji u sezoni prehlade i gripe, poboljšava koncentraciju i sposobnost razmišljanja, usporava procese starenja.

Budući da zaslužujete najbolje, birajte razboritu, prirodnu, sigurnu i učinkovitu pomoč za jačanje imunološkog sustava, očuvanje zdravlja i kraljevskog osjećaja.