Matični mleček, ki poka od dobrega | Medex

Matični mleček, ki poka od dobrega | Medex

29. kolovoza 2022.
Vrijeme za čitanje: 4 min
Gelee royale super
Najbolje iz košnice za podršku vašem imunološkom sustavu!
Matična mliječ ima jedinstveni sastav i sadrži tvari kojih nema nigdje drugdje u prirodi. Predstavlja najdragocjeniji proizvod iz košnice, jer omogućava širenje pčelinje obitelji. Naime, matična mliječ je izlučevina mladih pčela dojilja s kojom u prvim danima razvoja hrane ličinke kako bi se one mogle razviti u pčele. Cijeli život s matičnom mliječi hrani se samo pčelinja matica. Iako je genetski potpuno nalik drugim pčelama u košnici, zbog konzumiranja matične mliječi tijekom cijelog života gotovo je dvostruko veća od ostalih pčela, postaje najplodnije biće na svijetu i nadživi čak 15 rodova pčela.
maticni mlecek
cebelica v lendingu

Dragocjenost matične mliječi skriva se u njenom složenom sastavu. Među sastojcima je i 10-hidroksi-2-decenska kiselina (10-HDA), koja se u prirodi nalazi isključivo u matičnoj mliječi. Uz to, sadrži razne bioaktivne peptide, glikoproteine, hormone i manje molekule, za koje su poznate najrazličitije važne biološke aktivnosti. Aktivnosti koje pčelinjoj matici pomažu postati tako važan izvor života ne samo za njezinu košnicu već i za širu okolinu. Naime, pčele utječu na trećinu cjelokupne svjetske proizvodnje hrane.

9ml pčelinjeg blaga dnevno!

Matična mliječ danas je ljudima dostupna u raznim oblicima. Možemo konzumirati svježu matičnu mliječ koju moramo čuvati u hladnjaku. Matična mliječ također se može liofilizirati (sušiti smrzavanjem pod vakuumom), čime se zadržava kvaliteta, ali postaje stabilnija i može se također koristiti u otopini ili kapsulama. Bočice Gelée royale iz Medexa sadrže 9 ml otopine u kojoj se nalazi čudesno pčelinje blago. Ovisno o namjeni pojedinog proizvoda, matičnoj mliječi dodali smo odgovarajuće vitamine koji nadopunjuju raznolike potrebe vašeg imunološkog sustava.

satje

Odaberite svoje blago!

S pečatom provjerene kvalitete iz Medexa, proizvodi Gelée royale su 100% originalni, plod su dugogodišnjeg razvoja i izučavanja u Medexu, izrađeni su pažljivo i po vašoj mjeri. Gelée royale proizvode koncipirali smo na takav način da je njihov pozitivni učinak na imunološki sustav i dobrobit korisnika zaista najveći. Stil života i s njime povezane potrebe pojedinca mijenjaju se s obzirom na

  • dob i
  • izloženost pojedinca različitim psihofizičkim situacijama.

Stoga odabir prave matične mliječi iz linije Gelée royale prilagodite svojim potrebama.

Imajte na umu da imunološki sustav u velikoj mjeri možemo ojačati posebice pravilnim i uravnoteženim odabirom namirnica, dovoljnim unosom tekućine i uz puno kvalitetnog sna. Preventivno možemo svoju rutinu ojačati proizvodima Gelée royale, koje smo u Medexu pažljivo razvili, posebno imajući na umu i vas. Matična mliječ s vitaminima pogodna je za sve generacije!

Gelée royale super

1000 mg matične mliječi u otopini
+ vitamin D

Gelée royale super + D v kapsulah

350 g matične mliječi u kapsuli

Bio Gelée royale forte

1500 mg matične mliječi u otopini
+ vitamin C

Gelée royale junior

250 mg matične mliječi u otopini
+ vitamin A, C, E

Gelée royale, 100% sviježa matična mliječ

Gelée royale, 100% sviježa matična mliječ