Za prirodnu zaštitu kože

Za prirodnu zaštitu kože

4. studenoga 2022.
Vrijeme za čitanje: 3 min
propolis

Stižu vrući ljetni dani kada nas priroda poziva na kretanje na svježem zraku, sjedenje na terasama, druženje na piknicima... Uživanje u prirodnim ljepotama može nam i na odmoru zagorčati prejako sunce, oštećenja kože i ubodi insekata. Kada krećemo na izlet ili pakiramo prtljagu za godišnji odmor, ne zaboravimo na sredstva za zaštitu kože i ublažavanje posljedica ozljeda i uboda insekata.

Medexovi proizvodi za njegu kože učinkovita su zaštita, a temelje se na pčelinjim proizvodima - medu, propolisu i pčelinjem vosku, koji već tisućama godina dokazuju svoju učinkovitost. Visoko cijenjeni sastojci potiču prirodno funkcioniranje kože, njezinu njegu, obnovu i zaštitu.

Medexova prirodna kozmetika idealna je za cijelu obitelj, jer njeguje nježnu dječju, kao i žensku i mušku kožu. Ne sadrži parabene, parafine i silikone, a proizvedena je u Sloveniji.

sea_sunny_person_beach
propolis_otroci

Na jakom suncu, vjetru i suhom zraku svakako je neizostavan Elanosol balzam za usne.

  • Zbog sadržaja propolisa, meda i pčelinjeg voska Elanosol učinkovito štiti, vlaži i hrani usne.
  • Sa zaštitnim faktorom ZF 15 te UVA i UVB zaštitom stoga je obvezna oprema svakog putničkog kovčega ili ruksaka svake osobe na godišnjem odmoru ili putnika.

Na godišnjem odmoru svakako ne možemo izbjeći ozljede kože, kao što su rane, udarci i ogrebotine. No možemo ih učinkovito ublažiti i smanjiti posljedice.

Propolis mast i Elanosol balzam pružit će prirodnu zaštitu koži i usnama.

Sastojci iz košnice vrlo su cijenjeni u kozmetičkim proizvodima, a nalaze se Elanosolu:

  • Pčelinji vosak zadržava vlagu u koži i štiti je od isušivanja.
  • Propolis je oplemenjena mješavina biljnih smola. Sadrži biološki aktivne tvari, od kojih su najvažniji bioflavonoidi koji potiču obnavljanje stanica kože i tkiva.
  • Med sadrži vrijedne hranjive tvari i bogat je nutrijentima i sastojcima za ljepotu. Vlaži i omekšava kožu, štiti je od sunčevih zraka i čuva njezin mladenački izgled. Blagotvorni učinci meda na kožu bili su poznati već u antičko doba; koristila ga je i egipatska kraljica Kleopatra.