Kome preporučujemo korištenje?

  • Svima koji traže rješenje za umor, ali bi rado izbjegli ispijanje kave
  • Studentima tijekom ispitnog razdoblja za dugotrajniju koncentraciju
  • Vozačima ili putnicima na dugim poslovnim putovanjima ili vožnjama
  • Svima vama koji hvatate rokove i trebate energetsko pojačanje
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o proizvodu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Guarana ima visoki udio prirodnog kofeina, koji puno sporije ulazi u krvotok nego kofein iz kave. Zato je njegovo djelovanje dugotrajnije i ujednačenije.
Bočica sadrži 100 mg kofeina iz guarane i niacin (vitamin B3).
Zato što je to prirodno rješenje koje osim guarane sadrži niacin (vitamin B3) koji doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i normalnoj psihičkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.
Sadržaj bočice popiti po potrebi: sam ili razrijeđen s vodom.
Jer su vam bočice pri ruci čak i kada nemate vremena ili prilike kuhati kavu.
Staklo nudi bolju zaštitu od vanjskih utjecaja, stoga za razliku od plastične ambalaže dugotrajno čuva okus i miris proizvoda te omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka.
hexagon-right-small

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
GUARANA NATURAL ENERGY AMPULE

Način upotrebe:

1 bočica

Prije uporabe dobro protresite i popijte. Preporučuje se konzumacija prilikom pojačane psihofizičke aktivnosti, npr. posla, učenja, vožnje, sporta ...

Sestavine
GUARANA NATURAL ENERGY AMPULE

Voda, šećer od trske, vodeni ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana) u prahu (maltodekstrin) 10%, koncentrirani sok aronije, koncentrirani sok borovnice, ekstrakt acerole (Malpighia glabra) u prahu, niacin i konzervans kalijev sorbat.

Kofein iz guarane:

100 mg

Niacin:

2,4 mg (15% PU)

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PAKET GUARANA NATURAL ENERGY 6+2 GRATIS
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET GUARANA NATURAL ENERGY 6+2 GRATIS
Paket Dodatak prehrani tekućina 40 x 9ml 40 dana redovne upotrebe
  • 100 mg prirodnog kofeina iz guarane u 1 bočici
  • Kada trebate više energije i dodatni fokus
  • S ujednačenim i dugotrajnim učinkom
HRV-5-procent-off-1290x1032px