Kome su namijenjene Propolis Eucalyptus pastile?

  • Odraslima i djeci starijoj od 6 godina.
  • Za ublažavanje problema s grlom i ždrijelom.
  • Za podršku imunološkom sustavu.
propolis_eucalyptus_v2
propolis_eucalyptus_v1

Brze činjenice o Brze činjenice o Propolis Eucalyptus pastilama

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato što djeluju umirujuće i ugodno na grlo, potpomažu i normalan rad dišnog sustava. Bez konzervansa su, bez umjetnih aroma i bez bojila.

hexagon-right-small
O proizvodu

Pastile od meda za grlo

Propolis Eucalyptus - medne pastile za grlo s propolisom, cinkom i vitaminom C djeluju umirujuće na grlo i potpomažu normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Sadrže ulje eukaliptusa, propolis, cink, vitamin C i med.

PROPOLIS_EUCALYPTUS_PASTILE_v3

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
PROPOLIS EUCALYPTUS PASTILE

Način upotrebe

Polako otopite pastilu u ustima. Preporučena dnevna doza je: 1 pastila 4 puta dnevno za odrasle i djecu od 11 godina, 1 pastila 3 puta dnevno za djecu od 6 do 10 godina.

Sestavine
PROPOLIS EUCALYPTUS PASTILE

Šećer, glukozni sirup, ekstrakt propolisa u prahu (dekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid), med 2%, vitamin C (L-askorbinska kiselina), cink citrat, prirodna aroma, mentol, eterična ulja (eukaliptusa, borovih iglica, paprene metvice).

Sadržaj, Na 4 pastile (odrasli)* = 10 g, PU**;

ekstrakt propolisa

300 mg

od čega flavonoidi

15 mg

ulje eukaliptusa

4,7 mg

Vitamin C

80 mg

100% PU**

Cink

6 mg

60% PU**

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:XXL PAKET PROPOLIS EUCALYPTUS 6+2 GRATIS
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
XXL PAKET PROPOLIS EUCALYPTUS 6+2 GRATIS
Dodatak prehrani 192 pastile 48 dana redovite upotrebe
  • Pastile djeluju umirujuće i ugodno na grlo
  • Podržavaju normalnu funkciju imunološkog sustava
  • Propolis, ulje eukaliptusa, vitamin C, cink, med
HRV-5-procent-off-1290x1032px