Kome su namijenjene kapsule Propolis defense APF® 50?

  • Odraslima i adolescentima od 12 godina nadalje.
  • Za održavanje zdrave sluznice želuca i crijeva
  • Za normalnu funkciju imunološkog sustava
  • Svima koji bi radije konzumirali propolis u obliku kapsula.
  • Svima koji traže snažan propolis sa zajamčenim djelovanjem
  • Svima koji traže kvalitetan propolis sa zajamčenim sadržajem flavonoida
PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v5
PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v3

Brze činjenice o kapsulama Propolis defense APF® 50

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato što su dvostruko standardizirane, što znači da je izvršena standardizacija sama sirovine, a potom se dodatno standardizira i finalni proizvod. Također sadrže cink i vitamin A.

Preporučena dnevna doza je 1 kapsula, 30 minuta prije obroka, uz dovoljno tekućine.

Propolis defense linija može se pohvaliti najvećom koncentracijom bioflavonoida iz propolisa. Koncentracija flavonoida u proizvodu je najmanje 50 mg/kapsuli.

APF®50 znači da je koncentracija flavonoida u proizvodu najmanje 50 mg po kapsuli, čime se osigurava visoka kvaliteta i ponovljiv učinak naših proizvoda.

Cink i vitamin A doprinose funkciji imunološkog sustava. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te u metabolizmu kiselina, baza i vitamina A. Vitamin A doprinosi održavanju zdravih sluznica.

hexagon-right-small
O proizvodu

Najjači propolis na tržištu

Kapsule Propolis defense sa standardiziranim visokim sadržajem flavonoida. Proizvod je dvostruko standardiziran (sirovina i konačni proizvod), a sadrži čak 50 mg flavonoida po kapsuli. Standardiziran je s APF® faktorom (Active Propolis Flavonoids) koji određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu. 100% su prirodne i bez konzervansa. Propolis, koji svojim antibakterijskim, antivirusnim i antifungalnim djelovanjem već milijunima godina štiti pčele od infekcija, ljudi su koristili još prije pr.n.e. i još uvijek je jedan od najprovjerenijih i najpopularnijih lijekova u domaćim ljekarnama.

PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v4
PROPOLIS_DEFENSE_KAPSULE_v2

Što je propolis?

Propolis ili pčelinji vosak pčelinji je proizvod potreban za održavanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima i izdancima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda i dodaju im vosak. Potrebna im je ljepljiva smjesa za popravak saća i premaz unutarnjih stijenki košnice, čime sprječavaju prodor vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Također ga koriste za balzamiranje većih nametnika kojih se inače drugačije ne mogu riješiti. Na taj način sprečavaju njihovu razgradnju i tako se štite od infekcija i bolesti. Propolis sadrži više od 200 različitih kemijskih tvari, koje ovise o sezoni te lokaciji pčelinje paše, čak i vrsti pčela..., zato nema svaki propolis jednaku količinu flavonoida. Dobro je birati propolis sa standardiziranim udjelom flavonoida jer tako doista možemo računati na ponovljiv učinak.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;30 kapsul;30 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Prirodno, Vegansko
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Preporučena dnevna količina je 1 kapsula, 30 minuta prije obroka, uz dovoljno tekućine.

Sestavine

Ekstrakt propolisa u prahu (ekstrakt propolisa, rogač u prahu), biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), cink (cinkov glukonat), vitamin A (retinil palmitat), rižin škrob, sredstva protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid).

(1 kapsula)

Ekstrakt propolisa

250 mg

od toga flavonoidi:

50 mg

cink:

3,0 mg (30 % PU)

vitamin A:

240 μg (30 % PU)

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KAPSULE PROPOLIS DEFENSE, APF®50
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE PROPOLIS DEFENSE, APF®50
Dodatak prehrani kapsule 30 kapsul 30 dana redovite upotrebe
  • Najjači propolis u kapsulama na tržištu sa čak 50 mg flavonoida po kapsuli.
  • S APF® standardizacijom, koja određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu.
  • S vitaminom A i cinkom za održavanje zdrave sluznice i imunološkog sustava.
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i