Kome je namijenjen Propolis oral junior sprej?

  • Djeci od 3. godine nadalje
  • Za bolno grlo i ždrijelo
  • Kao preventiva za usnu šupljinu (afte)
  • Za sprječavanje upale desni, infekcija sluznice usne šupljine
  • Kao prevencija protiv karijesa
  • Kao preventivna zaštita grla i ždrijela
propolis_oral_junior_v1
plant-6
32219_PROPOLISORALJUNIORPR_ILONAVODNIOSNOVI30ML_PRODUKT_v5

Brze činjenice o Propolis oral junior na bazi vode

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Uz 10%-tni ekstrakt propolisa na bazi vode, proizvod sadrži i med, niacin koji doprinosi održavanju normalne sluznice, te vodeni ekstrakt kadulje. Odličnog je okusa i ne peče.

Jer je prirodnim proizvodima mjesto u staklenoj ambalaži. Staklena ambalaža nudi bolju zaštitu, jamči i čuva miris i okus, odnosno kvalitetu proizvoda.

Najnovija klinička istraživanja su potvrdila učinkovitost propolisa u tu svrhu. Redovita primjena propolisa u usnu šupljinu skraćuje i ublažava simptome bolnog grla i ždrijela te promuklosti.

Testirali smo okus s djecom i uz njihovu pomoć osmislili najbolje za njih. Zato je Propolis oral junior izvrsnog okusa i ne peče.

Proizvod je provjerene kvalitete jer smo u njemu standardizirali ključne sastojke propolisa, bioflavonoide koji štite biljke od mikroorganizama i glavno su mjerilo kvalitete propolisa.

Niacin, odnosno vitamin B3 doprinosi održavanju normalne sluznice.

hexagon-right-small
O proizvodu

Propolis prilagođen najmlađima

Propolis oral junior posebno je prilagođen našim najmlađima. Uz 10%-tni ekstrakt propolisa na bazi vode, proizvod sadrži i med, niacin koji doprinosi održavanju normalne sluznice, te vodeni ekstrakt kadulje.

Testirali smo okus s djecom i uz njihovu pomoć osmislili najbolje za njih. Zato je Propolis oral junior izvrsnog okusa i ne peče. Osim toga, proizvod je provjerene kvalitete jer smo u njemu standardizirali i ključne sastojke propolisa, bioflavonoide koji štite biljke od mikroorganizama, a glavni su kriterij kvalitete propolisa.

Proizvod je također jednostavan za uporabu jer sprej s aplikatorom omogućuje jednostavno i precizno nanošenje na željeno mjesto. Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila.

32219-05-n-v1
32219-04-n-v1

Što je propolis?

Propolis ili pčelinji vosak pčelinji je proizvod potreban za održavanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima i izdancima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda i dodaju im vosak.

Potrebna im je ljepljiva smjesa za popravak saća i premaz unutarnjih stijenki košnice, čime sprječavaju prodor vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Također ga koriste za balzamiranje većih nametnika kojih se inače drugačije ne mogu riješiti.

Na taj način sprečavaju njihovu razgradnju i tako se štite od infekcija i bolesti. Istraživanja također potvrđuju da propolis u pravim dozama djeluje antivirusno i protuupalno.


Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
PROPOLIS JUNIOR SPREJ NA VODNI OSNOVI

Način upotrebe:

Prije uporabe cjevčicu okrenite okomito na bočicu. Usmjerite je u djetetova usta na mjesto primjene. Nakon uporabe, vratite u prvobitni položaj.

Preporučena dnevna količina za djecu od 3. godine je 6 aplikacija u usta. Raspršite 3 puta dnevno po 2 aplikacije otopine izravno u usnu šupljinu.

Sestavine
PROPOLIS JUNIOR SPREJ NA VODNI OSNOVI

Voda, med, emulgator: glicerol, tekući ekstrakt propolisa 10%, vodeni ekstrakt kadulje u prahu (Salvia offic.), niacin, vitamin A (retinil palmitat), prirodne arome, tekući vodeni ekstrakt smrekovih vršaka, antioksidans: L-askorbinska kiselina.

Niacin

2,4 mg (15% PU)

Propolis

5,8 mg

Ekstrakt kadulje

5,0 mg

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PROPOLIS JUNIOR SPREJ NA VODNI OSNOVI 3+1 GRATIS
Vaša ocjena
Propolis-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS JUNIOR SPREJ NA VODNI OSNOVI 3+1 GRATIS
Dodatak prehrani sprej bočica 30 ml 120 dana redovite upotrebe
  • Propolis na bazi vode bez alkohola
  • Ne peče, ugodnog je okusa, bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila
  • S aplikatorom za jednostavno korištenje
HRV-5-procent-off-1290x1032px