Kome je namijenjen propolis oral sprej?

  • Namijenjen je odraslim osobama, trudnicama i dojiljama
  • Štiti oralnu sluznicu, kod afti i upala usne šupljine
  • Za jačanje imunološkog sustava
32218-05-n-v1
32218-04-n-v1

Brze činjenice o propolis oral spreju na bazi vode

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Klinička istraživanja su potvrdila učinkovitost propolisa. Redovita primjena propolisa u usnoj šupljini skraćuje i ublažava simptome (bolno grlo, ždrijelo, promuklost). Odličan i kao preventiva.

Zato što staklo nudi bolju zaštitu proizvoda od vanjskih utjecaja te čuva okus i miris proizvoda. Ujedno, staklo omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka u proizvodu.

Pčele proizvode propolis od biljnih smola bogatih antimikrobnim i protuupalnim tvarima. Koristi se za zaštitu i dezinfekciju košnica, a pojavljuje se i u narodnoj medicini.

Propolis je odličan za akutna stanja kao prevenciju kod afti i upala sluznice usne šupljine. Svojim protuupalnim djelovanjem pomaže smanjiti broj i veličinu afti, brže zacjeljuju.

hexagon-right-small
O proizvodu

Propolis, ki ne peče, je odličnega okusa in deluje

Izdelek vsebuje poleg propolisa na vodni osnovi še med, ehinacejo, niacin, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, in vodni izvleček žajblja. V izdelku smo standardizirali ključne sestavine propolisa, bioflavonoide, ki rastline varujejo pred mikroorganizmi, in tako zagotovili njegovo stalno kakovost.

32218-04-n-v1

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
PROPOLIS ORAL SPRAY NA BAZI VODE

Način upotrebe:

Prije uporabe cjevčicu okrenute okomito na bočicu. Usmjerite je u djetetova usta na mjesto primjene. Nakon uporabe, vratite u prvobitni položaj.

Preporučena dnevna količina je 6 aplikacija u usta. Raspršite 3 puta dnevno za 2 primjene.

Sestavine
PROPOLIS ORAL SPRAY NA BAZI VODE

Sastojci: voda, med, tekući ekstrakt propolisa 10%, emulgator: glicerol, vodeni ekstrakt kadulje (Salvia offic.) u prahu, koncentrirani sok američkog slamnjaka (Echinacea purp.) u prahu, niacin, prirodna aroma, antioksidans: L-askorbinska kiselina.

Niacin

2,4 mg

Propolis

5,8 mg

Ekstrakt kadulje

22 mg

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PROPOLIS ORAL SPRAY NA BAZI VODE 3+1 GRATIS
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
Propolis-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2
PROPOLIS ORAL SPRAY NA BAZI VODE 3+1 GRATIS
Dodatak prehrani sprej bočica 30 ml 120 dana redovite upotrebe
  • 10% ekstrakt propolisa u vodenoj otopini s niacinom i kaduljom
  • Pogodan i za trudnice i dojilje
  • S aplikatorom za jednostavno korištenje
HRV-5-procent-off-1290x1032px