Kome je namijenjen sirup od smrekovih vršaka?

  • Sirup od smrekovih vršaka pogodan je za odrasle i za djecu. Preporučujemo uzimanje tijekom dana
  • Za održavanje normalnih sluznica dišnog sustava i imuniteta
  • Vitamin A i vitamin C doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Vitamin A doprinosi održavanju normalnih sluznica
  • Eterično ulje eukaliptusa podržava normalnu funkciju dišnog sustava
32312-01-nbhst-v1
32312-01-nbhst-v1

Brze činjenice o sirupu od smrekovih vršaka

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato jer imaju vrlo visok udio meda te su bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Medexov sirup sa smrekovim vršcima sadrži čak 79% meda - jedna bočica sirupa sadrži čak 162 grama meda.

Med je prirodni zaslađivač, pa sirup ne sadrži umjetna sladila. Osim toga, proizvod štiti od mikroorganizama i djeluje kao prirodni konzervans. Med je ujedno jedan od aktivnih sastojaka u sirupu.

Staklo nudi bolju zaštitu od vanjskih utjecaja, a za razliku od plastične ambalaže dugotrajno čuva okus i miris proizvoda te omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka.

Med je jedan od aktivnih sastojaka jer sadrži razne pčelinje enzime i funkcionalne proteine, biljne bioflavonoide i antioksidanse, a ima i probiotička i prebiotička svojstva.

hexagon-right-small
O proizvodu

Sirup od meda s vršcima smreke

Sirup Vršci smreke čuva osnovni narodni recept, a šećer je u njemu zamijenjen medom. Osim baze od meda, sirup sadrži i vitamin A koji doprinosi održavanju normalnih sluznica te vitamin C koji ima doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.


Svi sastojci spojeni su u ukusan proizvod koji sadrži i smrekove vrške bez inače tipičnog gorkastog, smolastog i reskog okusa. Sirup Vršci smreke pogodan je za odrasle i za djecu. Preporučujemo da ga konzumirate tijekom dana.

32312-03-n-v1

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sirup;bočica 150 ml;6 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna doza:

Otroci:1 žličica (5 ml) 2 puta dnevno (do 12 godina), najbolje prije obroka.

Odrasli: 1 žličica (10 ml) 3 puta dnevno, najbolje prije obroka.

Sestavine

Med, koncentrirani sok od kruške, tekući ekstrakt vršaka smreke (Picea obies), ekstrakt majčine dušice u prahu (Thzmuc vulgaris), tekući ekstrakt listova paprene metvice (Mentha x piperita), vitamin C (L-aksorbinska kiselina), vitamin A (retinil palmitat), ulje lista eukaliptusa (Eucalyptus globulus).

Vitamin A

240 µg

Vitamin C

180 mg

Ekstrakt smrekovih vršaka

820 mg

Eterično ulje eukaliptusa

8,1 mg

Med

32 g

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SIRUP OD SMREKINIH VRSAKA
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP OD SMREKINIH VRSAKA
Dodatak prehrani sirup bočica 150 ml 6 dana redovite upotrebe
  • Prirodna pomoć dišnom i imunološkom sustavu
  • Napravljeno po recepturi naših baka, na bazi meda
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i