Kome je namijenjen Vitamin D3 500 sprej?

  • Djeci od 3 do 10 godina kako bi se izbjegao nedostatak važnog vitamina D3
  • Osobito u jesensko i zimsko doba za jačanje imunološkog sustava
  • Djeci koja su često bolesna
  • Djeci koja su većinom u zatvorenom prostoru
32440-02-n-v1
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o Vitamin D3 Junior 500 spreju

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

To je najpraktičniji oblik konzumiranja vitamina D3, koji osigurava brzu i učinkovitu apsorpciju direktno kroz oralnu sluznicu. Izvrstan za djecu koja imaju poteškoća s gutanjem kapsule ili tablete.

Djeci od 3 do 10 godina potrebne su 2 aplikacije 1x dnevno.

Sprej je izvrsnog, osvježavajućeg okusa, koji djeca vole. Ne sadrži konzervanse, umjetne arome ili bojila. Također ne sadrži gluten, laktozu ili želatinu.

U hladnijim i tamnijim dijelovima mjeseca, kada su djeca više u zatvorenim prostorima, a manje na sunčevoj svjetlosti.

Stručnjaci diljem svijeta utvrđuju da vitamin D značajno doprinosi funkciji imunološkog sustava.

hexagon-right-small
O proizvodu

Sunčev vitamin D3 (500 IU) u spreju

Sprej VITAMIN D3 Junior 500 za brzu i učinkovitu apsorpciju vitamina D3 kroz oralnu sluznicu! Izvrsnog okusa, s dodatkom propolisa.

Vitamin D3 Junior 500 pripremljen je u spreju, jer je to najpraktičniji oblik konzumacije dodatka prehrani s vitaminom D3, koji istodobno osigurava brzu i učinkovitu apsorpciju izravno kroz oralnu sluznicu. To je ujedno i najlakši oblik unosa vitamina D za djecu koja imaju poteškoća s gutanjem kapsula ili tableta.

Naš sprej ima izvrstan, osvježavajući okus, ne sadrži konzervanse, umjetne arome ili boje. Također ne sadrži gluten, laktozu ili želatinu. Praktičan je za uporabu, možete ga uzeti bilo gdje i pobrinuti se da ste ovim važnim vitaminom opskrbljeni i na putu. Medexovi sprejevi sadrže prirodni vitamin D3 dobiven iz masti ovčje vune (lanolina).

32440-01-nbhst-v1
32440-02-n-v1

Vitamin D3 i imunološki sustav

Vitamin D doprinosi imunitetu, održavanju zdravih kostiju, mišića i zubi. Njegova je primarna funkcija održavanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi. Time pomaže u održavanju zdravih kostiju, zuba i mišića.

Stručnjaci širom svijeta također utvrđuju koliko vitamin D doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Utvrđeno je da se receptori za vezivanje vitamina D mogu naći u stanicama najrazličitijih tkiva u cijelom tijelu, kao i u većini stanica imunološkog sustava.

Vitamin D, vežući se za određene DNA sekvence, regulira ekspresiju gena važnih za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Dovoljne količine vitamina D stoga su presudne za normalan imunološki odgovor.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sprej;bočica 30 ml;120 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Prije uporabe protresite. Sprej usmjerite izravno u djetetovu usnu šupljinu. Preporučujemo konzumirati odmah nakon obroka.

Za djecu od 3 do 10 godina: 2 primjene 1x dnevno. Dugotrajnija uporaba posebno u hladnijim mjesecima.

Sestavine

emulgatori: (sorbitol, glicerol), voda, fruktoza, vitamin D (kolekalciferol), tekući ekstrakt propolisa 0,5%, prirodne arome, koncentrirani limunov sok, koncentrirani sok od naranče, antioksidans: alfa tokoferol, sredstva za reguliranje kiselosti: (limunska kiselina, kalijev citrat).

Vitamin D

12,5 μg (500 IU) (250% PU)

Customer Questions
Koji su izvori vitamina D?
Vitamin D nazivaju i vitaminom sunca, jer ga naše tijelo proizvodi samo na prirodnoj sunčevoj svjetlosti, posebno u najtoplijem dijelu godine. Ako većinu vremena provodite između četiri zida, morat ćete osigurati dovoljnu dnevnu količinu vitamina D pravilnom prehranom. Najpoznatiji prehrambeni izvori vitamina D su masna riba, riblje ulje, žumanjak, goveđa jetra i maslac. Iako ovi prehrambeni izvori sadrže vitamin D, s njima rijetko u tijelo unesemo dovoljne količine tog vitamina.
Kako vitamin D3 utječe na imunološki sustav?
Vitamin D doprinosi imunitetu, održavanju zdravih kostiju, mišića i zubi. Njegova je primarna funkcija održavanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi. Time omogućava održavanju zdravih kostiju, zuba i mišića. Stručnjaci širom svijeta također utvrđuju koliko vitamin D doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Utvrđeno je da se receptori za vezivanje vitamina D mogu naći u stanicama najrazličitijih tkiva u cijelom tijelu, kao i u većini stanica imunološkog sustava. Vitamin D, vežući se za određene DNA sekvence, regulira ekspresiju gena važnih za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Dovoljne količine vitamina D stoga su presudne za normalan imunološki odgovor.
Kome preporučujemo uzimanje vitamina D?
Preporučujemo uzimanje vitamina D posebno u hladnijim danima i tamnijim mjesecima. Tijekom cijele godine preporučujemo uzimanje vitamina D osobama koje većinu svoga dana provode u zatvorenim prostorima i zbog toga su malo izložene suncu; trudnicama, dojiljama, djeci, adolescentima i starijim osobama.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SPREJ SA VITAMINOM D JUNIOR
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SPREJ SA VITAMINOM D JUNIOR
Dodatak prehrani sprej bočica 30 ml 120 dana redovite upotrebe
  • Vitamin D3 500 IU u najpraktičnijem obliku - spreju (250% PU)
  • Prirodni izvor vitamina D3, dobiven iz masti ovčje vune (lanolina)
  • S propolisom i izvrsnog okusa - bez konzervansa, umjetnih aroma i bojila
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i