Kome je namijenjen Cold Plus?

  • Svima koji trebaju brzu pomoć kada ih nešto muči
  • Svima s akutnim padom imunološkog sustava
  • Svima koji su umorni i bolesni
  • Svima koji osjete prve znakove tegoba
  • Odraslima i djeci od 14 godina
  • Svima za brzu potporu imunološkom sustavu, kada mu je to najpotrebnije
32435-04-n-v1
plant-6
32435-02-n-v1

Brze činjenice o ColdPlusu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zato što sadrži odabrane aktivne sastojke koji djeluju u sinergiji za snažnu otpornost i brzo djelovanje kod prvih znakova tegoba.
Preporučuje se uzimanje kratkotrajno 3 dana uzastopno kod prvih znakova umora. Sadržaj vrećice preliti sa 2 dcl mlake vode ili čaja, dobro promiješati i popiti. Najbolje uz lagani obrok.
Budući da je bogat aktivnim prirodnim ekstraktima, vitaminima i mineralima, brzo djeluje na imunološki sustav, smanjujući umor i iscrpljenost.
Sadrži ResistAid arabinogalaktane ariša, Wellmune® beta-glukane, propolis i američki slamnjak, obogaćene vitaminima i mineralima koji podržavaju funkciju imunološkog sustava.
ResistAid™ je patentirani ekstrakt ariša koji sadrži vlakno arabinogalaktan topivo u vodi. Patentirani, imunoaktivni polisaharidi, čiji su pozitivni učinci potkrijepljeni u kliničkim studijama.
Djelovanje beta-glukana Wellmune® dokazano je u brojnim kliničkim studijama. Dobivaju se iz staničnih stijenki pekarske kvaščeve gljivice, razgranati i visoko pročišćeni.
hexagon-right-small
O proizvodu

Prirodni ekstrakti s dodanim vitaminima i mineralima

ColdPlus napitak od crnog ribiza za brzu pomoć imunološkom sustavu bogat je vitaminima, mineralima i prirodnim ekstraktima, poput ResistAid arabinogalaktana ariša, Wellmune® beta-glukana, propolisa i američkog slamnjaka, koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjuju umor i iscrpljenost. Za pomoć, uzmite ga na prvi znak problema. Dovoljna je jedna vrećica dnevno, tri dana zaredom - za brzu podršku imunološkom sustavu kada mu je najpotrebnije.

cold plus
32435-02-n-v1

Bogatstvo aktivnih sastojaka

Djelovanje Beta-glukana Wellmune® dokazano je u brojnim kliničkim studijama. Dobivaju se iz staničnih stjenki pekarskog kvasca, razgranati su i visoko pročišćeni, što osigurava njihovu visoku učinkovitost. ResistAid™ je patentirani ekstrakt ariša koji sadrži patentirane, imunološki aktivne, razgranate polisaharide arabinogalaktane, čije pozitivne učinke podupire više kliničkih studija. Američki slamnjak doprinosi normalnoj funkciji imunološkog i dišnog sustava. Propolis sadrži više od 300 aktivnih tvari, među kojima su i bioflavonoidi koji štite biljke od mikroorganizama. Vitamini A, B6, B12, C, D, folat i cink doprinose funkciji imunološkog sustava. Riboflavin, vitamini B6, B12, C, folati i magnezij doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Cink i magnezij doprinose normalnoj sintezi proteina.

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;prah;3 vrećica;3 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna doza:

Preporučena dnevna količina je 1 tableta.


Preporuča se uzimanje kratkotrajno 3 dana uzastopno kod prvih znakova iscrpljenosti i umora.

Sadržaj vrećice istresite u čašu i prelijte s 2 dcl mlake vode ili čaja, dobro promiješajte i popijte. Najbolje uz lagani obrok.

Sestavine

Koncentrirani sok crnog ribiza u prahu (Ribes nigrum), koncentrirani sok acerole u prahu (Malpighia glabra) - prirodni izvor vitamina C, arabinogalaktan iz ariša (Larix species) u prahu - ResistAid™, maltodekstrin, magnezijev citrat, beta-glukan iz pekarske kvaščeve gljivice u prahu - Wellmune®*, suhi ekstrakt propolisa, beta karoten u prahu (vitamin A), koncentrirani sok američkog slamnjaka u prahu (Echinacea purpurea), prirodna aroma, cink glukonat, vitamin E, tiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), vitamin B6, folna kiselina (vitamin B9), vitamin B12, vitamin D, sladilo: steviol glikozidi, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid.

Tiamin (vitamin B1)

3,3 mg (300% PU)

Riboflavin (vitamin B2)

4,2 mg (300% PU)

Vitamin B6

4,2 mg (300% PU)

Folna kislina (vitamin B9)

400 μg (200% PU)

Vitamin B12

5 μg (200% PU)

Vitamin A (kao beta-karoten)

360 μg RE*** (45% PU)

Vitamin C

400 mg (500% PU)

Vitamin E

30 mg (250% PU)

Vitamin D

15 μg = 600 IU (300% PU)

Magnezij

112,5 mg (30% PU)

Cink

10 mg (100% PU)

Prirodni ekstrakti: koncentrirani sok crnog ribiza u prahu

3,1 g

Resistaid™ ekstrakt ariša

1,5 g

od čega: arabinogalaktan

1,3 g

Beta-glukan Wellmune®

332,5 mg

od čega: beta-(1,3/1,6)-D-glukan

250 mg

Ekstrakt propolisa

300 mg

Koncentrirani sok američkog slamnjaka u prahu

100 mg

PU = Preporučen dnevni unos

Pogosta vprašanja in odgovori
Kada je ColdPlus odlična pomoć?
Ponekad, unatoč svim preventivnim mjerama, tijelo podlegne vanjskim utjecajima. Da se brzo oporavi, tu je ColdPlus, napitak za brzu pomoć imunološkom sustavu kad krenu tegobe. Sadrži prirodne ekstrakte s klinički dokazanom učinkovitošću, dodane vitamine i minerale. Napitak je bez konzervansa i umjetnih aroma, a s izvrsnim okusom crnog ribiza.
Što su beta-glukani?
Beta-glukani su prirodne molekule sastavljene od lanaca glukoznih jedinica. Nalazimo ih u gljivama, bakterijama, algama, žitaricama. Dokazano je da konzumacija beta-glukana utječe na imunološki sustav.
Jesu li svi beta-glukani jednako učinkoviti?
Ne. Wellmune® jedan je od najistraženijih beta-glukana, podržan brojnim kliničkim studijama. Sadrži visoko pročišćene beta-(1,3/1,6)-D-glukane, dobivene iz staničnih stjenki kvaščevih gljivica.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:COLD PLUS 3x10
Vaša ocjena
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
COLD PLUS 3x10
Dodatak prehrani prah 3 vrećica 3 dana redovite upotrebe
  • S ResistAid arabinogalaktanima ariša i Wellmune® beta-glukanima
  • Sa sokom od crnog ribiza, propolisom i američkim slamnjakom
  • S dodanim vitaminima i mineralima za bolju funkciju imunološkog sustava
HR-V2-Novicke-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i