Kome je namijenjen sirup Echinacea?

  • Američki slamnjak doprinosi normalnoj funkciji grla i jednjaka te imunološkog sustava
  • Vitamin C doprinosi funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Doprinosi također i smanjenju umora i iscrpljenosti
32366-01-nbhst-v1
plant-6
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o sirupu Echinacea

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato jer imaju vrlo visok udio meda te su bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Echinacea sirup iz Medexa sadrži čak 89% meda - jedna bočica sirupa tako sadrži čak 170 grama meda.

Preporučujemo ga odraslima i starijoj djeci (12+).

Med je jedan od aktivnih sastojaka jer sadrži razne pčelinje enzime i funkcionalne proteine, biljne bioflavonoide i antioksidanse, a ima i probiotička i prebiotička svojstva.

Staklo nudi bolju zaštitu od vanjskih utjecaja, a za razliku od plastične ambalaže dugotrajno čuva okus i miris proizvoda te omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka.

hexagon-right-small
O proizvodu

Sirup od meda, obogaćen američkim slamnjakom, vitaminom C i propolisom

U Medexu slijedimo prirodu i vjerujemo receptima koji djeluju desetljećima. Zato svoje sirupe pripremamo s medom, umirujućim eteričnim uljima i biljnim ekstraktima čije su blagotvorno djelovanje prepoznale još i naše bake. Sirup od meda Echinacea obogaćen je američkim slamnjakom, medom, vitaminom C i propolisom. Američki slamnjak doprinosi normalnoj funkciji grla i ždrijela te imunološkog sustava. Vitamin C doprinosi funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa


Preporučujemo ga odraslima i starijoj djeci (12+).


Američka lucerna doprinosi normalnom funkcioniranju grla i ždrijela te imunološkom sustavu. Vitamin C ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

32366-01-nbhst-v1

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sirup;bočica sa 140 ml;14 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Preporučena doza za odrasle i djecu 12+: 1-2 žličice (5-10 ml) dnevno.

Prije upotrebe protresti.

Sestavine

Med, voda, tekući ekstrakt propolisa, sok stabljike američkog slamnjaka u prahu (Echinacea purpurea (L.) Moench), vitamin C (L-askorbinska kiselina), prirodne arome.

Vitamin C

15 mg

Ekstrakt američkog slamnjaka

50 mg

Ekstrakt propolisa

65 mg

Med

6,1 g

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SIRUP SA PURPURNOM RUDBEKIJOM
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP SA PURPURNOM RUDBEKIJOM
Dodatak prehrani sirup bočica sa 140 ml 14 dana redovite upotrebe
  • Prirodna pomoć za imunološki i dišni sustav.
  • Sirup obogaćen američkim slamnjakom, medom, vitaminom C i propolisom
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i