Kome su namijenjene Detox kapsule?

  • Svima koji žele na prirodan način detoksicirati i očistiti svoj organizam, vratiti ga u ravnotežu i obnoviti njegovu snagu.
  • Svima koji osjećaju da im je tijelo preopterećeno nakon blagdanskog razdoblja.
  • Svima koji žele podržati jetru, bubrege i probavni trakt te osigurati njihovu detoksikaciju u samo 30 dana.
  • Svima koji se žele osjećati dobro.
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
V1-2023-DETOX_detox_1440x1080px

Brze činjenice o Detox kapsulama

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Detox kapsule izuzetno su učinkovite zahvaljujući istovremenom djelovanju stolisnika, breze i sikavice koji povoljno djeluju na probavni trakt, funkciju izlučivanja bubrega i detoksikaciju jetre.

Za najbolje rezultate detoksikaciju provodite postupno jer na taj način postupno pripremate tijelo za čišćenje i time izbjegavate preveliki šok za organizam.

Stolisnik je zeljasta trajnica koja najčešće raste na livadama i šumskim proplancima te sadrži eterična ulja i djelatne tvari, stoga stolisnik pomaže normalnoj funkciji probavnog trakta i metabolizmu masti.

Lišće breze sadrži djelatne tvari koje utječu na normalnu funkciju izlučivanja bubrega. Na taj način pomažu tijelu eliminirati toksine i pomažu u detoksikaciji.

Sjemenke sikavice sadrže silimarin, mješavinu različitih spojeva koji jačaju stijenke stanica jetre i sprječavaju ulazak toksina u stanice. Na taj način sikavica pridonosi detoksikacijskoj funkciji jetre.

Budući da na taj način počinjete korak po korak čistiti svoj organizam, što ne predstavlja dodatno opterećenje za vaš organizam, a istovremeno, zahvaljujući istovremenom djelovanju stolisnika, breze i sikavice, čišćenje je učinkovito i cjelovito, budući da istovremeno djelujete na nekoliko organa. Uz to, kapsule su bez bojila te tako dodatno ne opterećujete svoje tijelo.

hexagon-right-small
O proizvodu
Tijelo treba učinkovit sustav detoksikacije

Ljudsko tijelo svakodnevno je izloženo mnogim toksinima iz okoline i onima koji se stvaraju u samom tijelu, stoga je važno da tijelo te toksine redovito pročisti.

Jeste li znali da je jetra najveći organ u tijelu, da bubrezi pročišćavaju krv čak 400 puta dnevno, a da probavnim traktom dnevno putuje otprilike 11 litara prerađene hrane i tekućine?

Vlastiti sustav detoksikacije tijela, u kojem ključne uloge imaju bubrezi, probavni trakt i jetra, omogućuje konstantno čišćenje tijela od toksina. Zadaća jetre je prerada toksina u oblike koje tijelo može izlučiti. Tanko crijevo i bubrezi osiguravaju odgovarajuće izlučivanje.

V2-2023-DETOX_detox_1080x1080
V3-2023-DETOX_detox_1080x1080

Detox je pravi izbor jer utječe na detoksikaciju organizma

Detox kapsule namijenjene su 30-dnevnom potpunom čišćenju organizma jer odabranim biljnim ekstraktima djeluju na najvažnije organe koji se brinu za izlučivanje toksina iz organizma.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;60 kapsula;30 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez umjetnih aroma, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna količina:

1.-10. dan: 1 kapsulu/dan,
11.-20. dan: 2 kapsule/dan,
21.-30. dan: 3 kapsule/dan.

Preporučena rutina:

Kapsule uzimajte najviše 30 dana sljedećim redoslijedom:
1.-10. dan: 1 kapsulu/dan,
11.-20. dan: 2 kapsule/dan,
21.-30. dan: 3 kapsule/dan.
Za nastavak detoksikacijske dijete preporučujemo redovitu konzumaciju sikavice.

Koliko dugo koristiti za prve učinke?

Preporučujemo konzumaciju ne duže od 30 dana.

Sestavine

Inulin, vodeni ekstrakt stolisnika (Achillea millefolium L.) u prahu 26,3 %, želatinska ovojnica, vodeno-alkoholni ekstrakt listova breze (Betula pendula) u prahu 17,5 %, alkoholno-vodeni ekstrakt sjemena sikavice (Silybum marianum) u prahu 10,5 %, maltodekstrin, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid.

1 kapsula

Ekstrakt stolisnika

100 mg

Ekstrakt breze

67 mg

Ekstrakt sikavice 

40 mg

od toga: silimarin 

32 mg

Prema preporučenoj dnevnoj količini (1 kapsula = 380 mg)

2 kapsule

Ekstrakt stolisnika

200 mg

Ekstrakt breze

133 mg

Ekstrakt sikavice 

80 mg

od toga: silimarin 

64 mg

3 kapsule

Ekstrakt stolisnika

300 mg

Ekstrakt breze

200 mg

Ekstrakt sikavice 

120 mg

od toga: silimarin 

96 mg

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:KAPSULE DETOX
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
KAPSULE DETOX
Dodatak prehrani kapsule 60 kapsula 30 dana redovite upotrebe
  • Za 30-dnevno potpuno čišćenje organizma.
  • Ekstrakti stolisnika, breze i sikavice za cjelovito čišćenje probavnog trakta, jetre i bubrega.
HRV-5-procent-off-1290x1032px