hexagon-left

Kome je namijenjena Sikavica?

  • Svima koji osjećaju znakove masne jetre (umor, nadutost...)
  • Svima koji jedu prerađenu i masnu hranu (šećer, sol, pržena hrana, puno bijelog kruha, riže, tjestenine...)
  • Svima s blago povišenim kolesterolom i/ili trigliceridima.
  • Svima koji često piju alkohol
  • Svima s prekomjernom tjelesnom težinom ili pretilošću
  • Svima koji vode sjedilački način života
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o proizvodu Sikavica

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Kontinuiranu kvalitetu kapsule Sikavice jamčimo sa standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina. Kolin doprinosi funkciji jetre i doprinosi metabolizmu masti.

Jetra je najveći organ za metabolizam i pročišćavanje otpadnih tvari iz ljudskog tijela. Prerađuje svu hranu apsorbiranu iz crijeva i čisti krv. Na jetru utječe sve što pojedemo i popijemo

Austrijski stručnjaci s farmaceutskih instituta svake godine biraju ljekovitu biljku godine, a na samom vrhu njihovog izbora za 2021. godinu našla se upravo sikavica za zaštitu jetre.

Kapsule se lako konzumiraju, a njihovu konstantnu kvalitetu jamčimo standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina.

Kolin doprinosi funkciji jetre i doprinosi metabolizmu masti.

hexagon-right-small
O proizvodu

Zaštitite svoju jetru

Masna jetra problem je za 24% Europljana. Masna jetra više ne može tako uspješno obavljati svoje zadaće kao inače, što može dovesti do raznih komplikacija. Masna jetra zapravo znači da u njoj ima više masnih stanica nego što bi trebalo biti, naime, više od 5%.


Masna jetra može se smanjiti samo radikalnom promjenom načina života. U prvom planu su mjere kao što su, primjerice, uravnotežena prehrana, smanjenje tjelesne težine i briga o redovitoj tjelesnoj aktivnosti.
Dobra osobina jetre je njezina sposobnost regeneracije, no za to je potrebno vrijeme - najmanje tri mjeseca. Ekstrakt sikavice s kolinom također može priskočiti u pomoć. Uzimanje sikavice preporučujemo ako želite zaštititi svoju jetru i podržati njegovo detoksikacijsko djelovanje.

32301-02-n-v1
32301-03-n-v1

Zašto odabrati Sikavicu iz Medexa?

Jetra je najveći organ za metabolizam i pročišćavanje otpadnih tvari iz ljudskog tijela. Prerađuje svu hranu apsorbiranu iz crijeva i čisti krv, koja osim hranjivih tvari sadrži i mnoge štetne tvari, poput otrova, bakterija, konzervansa, alkohola, lijekova.


Jetra je dio gastrointestinalnog trakta, pa na nju utječe sve što pojedemo i popijemo. Nepravilna prehrana (masna, slatka, slana, industrijski prerađena...), pušenje i konzumacija alkohola, osobito u kombinaciji sa stresnim životom, jako opterećuju jetru.


Učinci kapsula Sikavice (podrška funkciji jetre i njihovog detoksifikacijskog djelovanja) vidljivi su zahvaljujući ekstraktu sikavice sa standardiziranim sadržajem silimarina, najaktivnijeg sastojka sikavice, te kolina koji doprinosi funkciji jetre i doprinosi metabolizmu masti.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoDa
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;30 kapsula;15 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna doza:

Dvije kapsule dnevno s 2 dl tekućine. Obje kapsule mogu se uzeti odjednom, preporučujemo ih uzimati prije jela.

Za optimalan učinak kapsule uzimajte 3 mjeseca, koliko je jetri potrebno za obnovu. Kapsule možete uzimati bez prekida kroz dulji vremenski period.

Sestavine

Rižin škrob, sušeni ekstrakt sikavice - Silybum marianum (maltodekstrin), kolin bitartrat, želatinska ovojnica, tvari protiv zgrudnjavanja: talk, silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina.

Suhi ekstrakt sikavice

250 mg

od toga: silimarin

200 mg

Kolin

82,5 mg

Customer Questions
Kontraindikacije pri istodobnom uzimanju drugog lijeka?
Nema interakcije s eutiroksom, hidrokortizonom... Silimarin može povećati ili pojačati djelovanje određenih lijekova: metadon, lijekovi za srce: flekainid, propafenon, antibiotika: eritromicin, rifampin, antikonvulzijskih lijekova: karbamazepin, antidepresiva: gospina trava, bupropion, paroksetin, fluoksetin, fluvoksetin, nefazodon, sertralin i venlafaksin, antihistaminika: astemizol, terfenadin, antimikotika: itrakonazol, ketokonazol, tvari koje stimuliraju gastrointestinalnu peristaltiku: cisaprid, lijekova s ergot alkaloidima: ergotamin, antipsihotika: klozapin, pimozid, sedativa i tableta za spavanje: zolpidem, triazolam, midazolam, lorazepam, lijekova za snižavanje lipida (statini): fluvastatin, lovastatin, pravastatin, simvastatin i cerivastatin, lijekovi nakon transplantacije: ciklosporin, takrolimus, lijekovi protiv parazita ili antimalarici: atovakon.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SIKAVICA
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIKAVICA
Dodatak prehrani kapsule 30 kapsula 15 dana redovite upotrebe
  • Dodatak prehrani za pravilan metabolizam masti i normalnu funkciju jetre
  • Sa standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina
  • Dvostruki poticaj za jetra - sikavica i kolin
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i