Kome su namijenjeni Ceramidi i Kolagen lift u tekućini?

  • Svima koji žele čvrstu i elastičnu kožu
  • Svima koji žele nahraniti kožu iznutra
  • Svima koji žele poboljšati hidrataciju kože
  • Svima koji žele smanjiti bore
  • Svima koji odabiru učinkovite dodatke prehrani
medex_ceramidi_kapsule_7
plant-6
medex_kolagen_lift_v_tekocini_4

Brze činjenice o Kolagen liftu u tekućini i Ceramidima

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Jer time ćete sveobuhvatno njegovati svoju kožu u gornjem i dubljem sloju jer kolagen pomaže u jačanju strukture kože, dok ceramidi pomažu održavati vlažnost kože i zaštiti je od vanjskih utjecaja. Starenjem se smanjuje količina ceramida i kolagena pa ih je važno uvrstiti u svakodnevnu rutinu. Za vidljive rezultate preporučujemo korištenje najmanje 60 dana. Oba proizvoda također su prikladna za dugotrajnu uporabu. Kupite ih zajedno i primijetite razliku!

Zato jer sadrži 5000 mg patentiranog ribljeg kolagena po dnevnoj dozi, koliko ga se konzumiralo i u kliničkim studijama. Sadrži male čestice kolagena niske molekularne mase, koje tijelo odlično apsorbira.

Klinički dokazano Kolagen lift u tekućini smanjuje bore, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože

Konzumacija ceramida unosi nove ceramide u kožu, što pomaže obnoviti vodenu barijeru i popuniti pukotine na koži, a osim toga i utječe na smanjenje razgradnje kolagena i elastina. Učinci su vidljivi na koži cijelog tijela, a ne samo na licu.

Učinak je dokazan u dvije kliničke studije. Randomizirano, dvostruko slijepo, placebom kontrolirano kliničko ispitivanje pokazalo je rezultate konzumiranja 30 mg CERAMOSIDES™ ceramida dnevno nakon samo 15 dana.

Nedostatak ceramida uzrokuje suhoću i svrbež kože, osjećaj zategnutosti kože, hrapavost i bore.

Zato jer je elastin, kao i kolagen, protein koji koži daje elastičnost i potporu.

hexagon-right-small

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
KOLAGEN LIFT OTOPINA
CERAMIDI

Način upotrebe:

Protresite bočicu i priloženom posudicom odmjerite 20 ml. Napitak konzumirajte sam ili s proizvoljnim napitkom.

Preporučujemo redovitu upotrebu (20 ml svaki dan) najmanje 60 dana. Napitak konzumirajte sam ili s proizvoljnim napitkom.

Način upotrebe:

Uzeti 1 kapsulu dnevno s 2 dcl vode. Preporučamo redovitu upotrebu najmanje 60 dana.

Sestavine
KOLAGEN LIFT OTOPINA
CERAMIDI

Voda, hidrolizirani riblji kolagen Naticol®, emulgator: sorbitolni sirup, koncentrirani sok od kruške, vitamin C (L-askorbinska kiselina), koncentrirani sok crnog ribiza, hidrolizirani riblji elastin, hijaluronska kiselina (natrijev hijaluronat), niacin, vitamin E (alfa-tokoferil acetat) ), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (kolekalciferol), cinkov glukonat, L-selenometionin, regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodne arome, ekstrakt citrusa, konzervans: kalijev sorbat.


Može sadržavati tragove rakova i proizvode od njih.

Kolagen

5000 mg

Hijaluronska kiselina

30 mg

Elastin

100 mg

Vitamin C

80 mg (100% PU)

Vitamin B3 (niacin)

16 mg (100% PU)

Vitamin D3

5 μg (100% PU)

Vitamin A

400 μg (50% PU)

Vitamin E

12 mg (100% PU)

Cink

2 mg (20% PU)

Selen

55 μg (100% PU)

Rižin škrob, ljuska povrća (hidroksipropil metil celuloza, koncentrat ljubičastog soka od mrkve), vitamin C (L-askorbinska kiselina), cink glukonat, pšenični ceramidi (CeramosidesTM), vitamin E (alfa tokoferol acetat), vitamin A (retinil palmitat), tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina.

Koncentrirani ekstrakt ceramida Ceramosides™

30 mg

Vitamin C

36 mg (45% PU)

Vitamin E

5,4 mg (45% PU)

Vitamin A

320 µg (40% PU)

Cink

4,5 mg (45% PU)

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:MJESEČNI PAKET PROTIV BORA
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
MJESEČNI PAKET PROTIV BORA
Paket Tekućina + kapsule 600 ml + 40 kapsula 30 dana
  • Patentirani kolagen Naticol® i pšenični ceramidi Ceramosides™
  • Za čvrstu i elastičnu kožu
HRV-5-procent-off-1290x1032px