Kome je namijenjen MSM + Beauty minerals?

  • Svima koji izbjegavaju kolagen i ostale prehrambene proizvode životinjskog podrijetla
  • Veganima također
  • Svima koji žele njegovati mladolik izgled kože, a muče ih bore
  • Svima koji žele eliminirati neujednačenu pigmentaciju kože i neugodne mrlje
  • Svima koji su umorni od krhkih ili lomljivih noktiju te lomljive i ispucane kose
  • Za sve koji vode aktivan stil života i žele potporu svojim kostima, mišićima i zglobovima
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o MSM + Beauty minerals

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
MSM, koji nazivamo mineralom ljepote, zapravo je organski izvor sumpora (metil sulfonil metan). Sumpor je treći najčešći mineral u ljudskom tijelu, ali se često ne unosi dovoljno s prehranom.
Sadrži najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, visokokvalitetan, pročišćen i bioraspoloživ organski oblik sumpora, dobiven posebnim tehnološkim postupkom destilacije.
Proces proizvodnje OptiMSM® uključuje višestupanjsko pročišćavanje destilacijom i laboratorijske analize koje provjeravaju čistoću svih serija proizvoda. Pouzdano ne sadrži spojeve štetne za zdravlje.
Ne. U prirodnim izvorima, MSM je, naime, prisutan u koncentracijama manjim od 1 µg/kg. Kada bi se dobivao iz prirodnih izvora ekstrakcijom, za 200 g MSM-a bilo bi potrebno čak 200 tona materijala!
Uz najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, proizvod sadrži selen, cink, bakar i prirodni izvor silicija - bambus. Osim toga i vitamin C.
Preporučenu dnevnu količinu otopite u 1,5 dcl tekućine. Lagano gorak okus možete ublažiti otapanjem praha u svježe iscijeđenom soku od voća ili povrća, smoothieju ili dodatkom žlice meda.
hexagon-right-small
O proizvodu

Vegansko rješenje za lijepu kožu, kosu i nokte

MSM + beauty minerals izvrstan je izbor za sve koji žele zadržati mladolik izgled kože te brinuti o zdravim i lijepim noktima i kosi, ali izbjegavati kolagen i druge dodatke prehrani životinjskog podrijetla.

Doprinosi stvaranju kreatina, kolagena i elastina te vašim mišićima, kostima i zglobovima daje fleksibilnost, snagu i oblik. Upravo je zbog toga MSM postao vrlo popularan dodatak prehrani među sportašima i osobama aktivnijeg načina života

MSM, koji nazivamo mineralom ljepote, zapravo je organski izvor sumpora (metil sulfonil metan). Sumpor je treći najčešći mineral u ljudskom tijelu, ali se često ne unosi dovoljno s prehranom.

Medexov MSM + beauty mineralns dodatak ljepoti sadrži patentirani oblik OptiMSM®, najčišći MSM na tržištu, obogaćen drugim ključnim mineralima ljepote - selenom, cinkom, bakrom i silicijem - te vitaminom C.

32449-01-nbhst-v1
32449-01-nbhst-v1

Zašto je proizvod tako učinkovit?

Zato što se radi o potvrđeno učinkovitoj ANTI-AGE kombinaciji. Najčišći MSM na tržištu, patentirani OptiMSM®, je visokokvalitetan, pročišćen i biodostupan organski oblik sumpora, dobiven posebnim tehnološkim postupkom destilacije

Klinički dokazano doprinosi smanjenju bora, poboljšanju čvrstoće i elastičnost te hidrataciji kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Selen i cink doprinose održavanju zdravih noktiju i kose te doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Cink doprinosi održavanju normalne kože.

Bakar doprinosi održavanju normalnog vezivnog tkiva i normalnoj boji kože i kose. Koristimo silicij iz prirodnog izvora - bambusa.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;prah;limenka 180 g;56 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Vegansko, Bez zaslađivača, Bez umjetnih aroma, Bez glutena
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Lagano gorak okus možete ublažiti otapanjem praha u soku od voća ili povrća, smoothiju ili dodatkom žlice meda.

Preporučena dnevna količina je jedna čajna žličica (3,2 g). Otopite je u 1,5 dcl tekućine. Za učinke preporučujemo redovitu uporabu najmanje 16 tjedana.

Sestavine

OptiMSM® (metil sulfonil metan) u prahu, vitamin C (L-askorbinska kiselina), cink glukonat, ekstrakt bambusa (Bambusa vulgaris - prirodni izvor silicija), L-selenometionin, bakrov glukonat, limunska kiselina, prirodna aroma, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicij dioksid.

OptiMSM®

3 g

Vitamin C

80 mg (100% PU)

Cink

3 mg (30% PU)

Selen

27,5 μg (50% PU)

Bakar

0,5 mg (50% PU)

Silicij

20 mg

Customer Questions
Jesu li svi MSM-ovi dobiveni na isti način?
Nisu svi MSM na tržištu dobiveni na isti način. O postupku pročišćavanja spoja, naime,ovisi koliko će tvari štetnih za zdravlje sadržavati MSM, odnosno koliko će biti kvalitetan dodatak prehrani. OptiMSM® u Medexovom dodatku prehrani MSM + beauty minerals dobiven je postupkom destilacije, a ne kristalizacije kao većina drugih MSM dodataka prehrani na tržištu. Dobivanje kristalizacijom je doduše jeftinije, ali tako dobiveni MSM može sadržavati teške metale, što može imati negativne posljedice po zdravlje. Zato je OptiMSM® jedini siguran i dobar izbor za vas. Proces proizvodnje visokokvalitetnog pročišćenog OptiMSM® odvija se u američkom pogonu, gdje se proizvodi isključivo MSM. Proizvodnja uključuje višestupanjsko pročišćavanje destilacijom i laboratorijske analize, kojima se dodatno provjerava čistoća svake serije proizvoda.
Postoji li prirodni MSM?
Neki proizvođači i trgovci zaista tvrde da njihovi dodaci prehrani sadrže prirodni MSM, ali to nije točno. MSM se inače nalazi u tragovima u nekim vrstama povrća, kao što su, primjerice, luk, češnjak i kupusnjače, te u hrani bogatoj proteinima kao što su mlijeko, jaja, sjemenke i orašasti plodovi. Međutim, količina metil sulfonil metana u prirodnim resursima premala je da bi se iz njih ekstrahirala u prehrambene svrhe, pa se dobiva sintetički u laboratorijima. U prirodnim izvorima, MSM je prisutan u koncentracijama manjim od 1 µg/kg. Kada bi se dobivao iz prirodnih izvora ekstrakcijom, za 200 g MSM-a bilo bi potrebno čak 200 tona materijala! Budući da je proces nastanka molekule MSM-a jasan, mogu stvoriti kemijski potpuno isti spoj koji se nalazi u prirodi. Na ambalaži MSM-a tako često nalazimo naznaku da se radi o prirodnom MSM-u, iako je dobiven sintetički.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:MSM + BEAUTY MINERALS
Vaša ocjena

Koji je pravi za vas?

Medex-vegaan-HRV
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
MSM + BEAUTY MINERALS
Dodatak prehrani prah limenka 180 g 56 dana redovite upotrebe
  • Vegansko rješenje za lijepu kožu, kosu i nokte
  • Daje fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima i zglobovima
  • Sa selenom, cinkom, bakrom, silicijem i vitaminom C
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i