Klinički dokazano doprinosi:

79%

tnom smanjenju umora i iscrpljenosti

70%

tnom smanjenju problema s promjenom raspoloženja

54%

tnom smanjenju valunga

Kome su namijenjene kapsule BeeHarmony™?

  • Ženama za podršku u regulaciji hormona
  • Za ublažavanje simptoma menopauze i perimenopauze
  • Za poticanje dobrog raspoloženja
  • Za pomoć kod umora i iscrpljenosti
  • Za podržavanje boljeg sna
  • Za pomoć u održavanju zdravih kostiju i zaštitu stanica od oksidativnog stresa
Beeharmony_life_1200x1200
plant-6
BeeHarmony_1200x1200

Brze činjenice o BeeHarmony™

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Proizvod je razvijen i pažljivo proizveden u Sloveniji. Razvile su ga stručnjakinje svjesne važnosti kvalitete života žene i u razdoblju menopauze. Pažljivo odabrane vrhunske i prirodne sirovine tvore učinkovitu sinergiju, koja osigurava ravnotežu vaših hormona.

Učinkovitost proizvoda potvrđena je u placebo kontroliranom kliničkom istraživanju, s vrhunskim rezultatima koji impresioniraju sve više korisnica.

Beeharmony je prirodnog podrijetla i utječe na ravnotežu hormona na tjelesno ugodan način. Bez sintetičkih dodataka koji bi dodatno oslabili vaš organizam. Povjerenje u proizvod raste, jer sve je više korisnica koje vjeruju u kvalitetne i standardizirane dodatke prehrani pouzdanog podrijetla.

Vitamini E, B6, D3 i K2, koji su još uvelike važniji za dobrobit i zdravlje žene u ovom razdoblju života.

hexagon-right-small
Banner_BeeHarmony_1200x1200_SLO

Klinički ispitana inovativna formula koja smanjuje simptome menopauze

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Proizvod koji uistinu djeluje. Potvrđuju žene poput vas koje su sudjelovale u kliničkoj studiji pod nadzorom iskusnih stručnjaka iz područja ginekologije. Sudjelovalo je 50 žena u dobi od 45 do 60 godina s izraženim simptomima menopauze. Studija je bila dvostruko slijepa i placebo kontrolirana.

Prije početka dvomjesečne studije sudionice su ispunile standardizirani MRS upitnik (Menopause Rating Scale). Nakon 2 mjeseca redovite konzumacije BeeHarmonyja 2 puta dnevno, ponovno su procijenile simptome prema istom upitniku. Rezultati su bili iznenađujući, a sudionice su bile oduševljene prirodnim rješenjem za hormonsku ravnotežu.

Nakon 56 dana uzimanja, ozbiljnost simptoma u skupini BeeHarmony smanjena je i do 79 % u usporedbi s procjenom prije početka studije. Najviše žena, njih 79 %, opisuje manju iscrpljenost, a 70 % njih navodi manje depresivnih poremećaja koji su posljedica kombinacije simptoma i hormonske neravnoteže.

Najizraženiji simptomi zbog kojih mnoge žene u menopauzi padaju u očaj svakako su valovi vrućine i nesanica. Više od polovice sudionica - 53 % žena - zauvijek se oprostilo od valunga. Također, 54 % sudionica puno lakše zaspi i više se ne bore s nesanicom.

Ako vas zanima više detalja o kliničkoj studiji ili o proizvodu, pišite nam na [email protected] i rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja koja vas možda muče. Ženska solidarnost na prvom mjestu. Jer nismo same.

hexagon-left
hexagon-right-small

Proizvod BeeHarmony klinički dokazano doprinosi ublažavanju simptoma menopauze:

79 % manje psihičke i fizičke iscrpljenosti 0%
70 % manje depresije 0%
70 % manje suhoće vagine 0%
69% manje razdražljivosti 0%
68 % manje anksioznosti 0%
66 % manje ubrzanih ili nepravilnih otkucaja srca 0%
61 % manje problema s mjehurom 0%
58 % manje problema sa zglobovima i mišićima 0%
54 % manje valunga i znojenja 0%
53 % manje nesanice 0%
hexagon-right-small

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
BEEHARMONY
Način upotrebe:

Preporučena dnevna količina je 2 kapsule ujutro, 30 minuta prije obroka. Za željeni učinak proizvod je potrebno kontinuirano konzumirati najmanje 60 dana.

Upozorenje: Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvajte izvan dohvata djece! Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Sestavine
BEEHARMONY

Royal Balance™ u prahu (liofilizirana matična mliječ, ekstrakt šafrana (Crocus sativus), maltodekstrin), rižin škrob, biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat, škrob), vitamin K (menakinon-MK-7, šećer, stabilizator: guma akacije, kukuruzni škrob, tvar protiv zgrudnjavanja: kalcijevi fosfati, trigliceridi srednjeg lanca), tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid), vitamin D (kolekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

2 kapsule Royal Balance™ (364 mg),od toga:

10 HDA

14 mg

Safranal

0,6 mg

Vitamin E

15 mg (125 % PU)

Vitamin B6

2 mg (143 % PU)

Vitamin D3

10 μg (200 % PU)

Vitamin K2

75 μg (100 % PU)

Customer Questions
Utječe li BeeHarmony na apetit?
Simptomi (peri)menopauze, npr. slabša kvaliteta sna i razdražljivost, dodatno narušavaju hormonsku ravnotežu i mogu kod žena već sami po sebi povećati apetit. BeeHarmony djeluje upravo na te problematične simptome jer poboljšava san i pomaže u regulaciji rada živčanog sustava, a šafran kao važan sastojak u proizvodu može pomoći u smanjenju apetita.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PAKET BEEHARMONY 2+1 GRATIS
Vaša ocjena

70

godina tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET BEEHARMONY 2+1 GRATIS
Dodatak prehrani 180 kapsula 90 dana redovne upotrebe 0,73 EUR/dan
  • Za ublažavanje simptoma menopauze, PMS i hormonalnu ravnotežu
  • S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™ s matičnom mliječi i ekstraktom šafrana
  • S dodanim vitaminima: K2, D3, E i B6
HRV-5-procent-off-1290x1032px