Kome su namijenjene kapsule BeeHarmony™?

  • Ženama za podršku u regulaciji hormona
  • Za ublažavanje simptoma menopauze
  • Za poticanje dobrog raspoloženja
  • Za pomoć kod umora i iscrpljenosti
  • Za podržavanje boljeg sna
  • Za pomoć u održavanju zdravih kostiju i zaštitu stanica od oksidativnog stresa
Beeharmony_life_1200x1200
plant-6
BeeHarmony_1200x1200

Brze činjenice o BeeHarmony™

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Jer to je prirodno rješenje koje pomaže u regulaciji rada hormona i ublažava simptome menopauze.

Hormoni u harmoniji i u menopauzi. Pridružite se programu hormoni u harmoniji na www.beeharmony.com

Djelovanje proizvoda potvrđeno je u placebo kontroliranom kliničkom istraživanju.

hexagon-right-small
O proizvodu

Prirodna pomoć za ublažavanje simptoma menopauze

Jedinstvena Royal Balance™ formula sa standardiziranom kombinacijom matične mliječi i šafrana te koktelom vitamina (K2 + D3 + E + B6), koji su ženskom tijelu najpotrebniji u zrelijim godinama, pomaže u regulaciji rada hormona i ublažava simptome menopauze. Doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnoj psihičkoj funkciji. Također pomaže boljem spavanju te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Matična mliječ jedno je od najvećih blaga prirode i jedina hrana pčelinje matice, najplodnijeg bića na svijetu. Ključni sastojak matične mliječi je nezasićena masna kiselina 10-HDA (10-hidroksi decenska kiselina). Matična mliječ može aktivirati gene potrebne za razvoj matice.

beeharmony_embalaza_1200x1200
BeeHarmony_1200x1200

Jedinstvena formula ROYALE BALANCE™ za ublažavanje simptoma menopauze

Proizvod BeeHarmony™ ima standardizirani sadržaj ključnih aktivnih sastojaka: 10-HDA iz matične mliječi i safranal iz šafrana. BeeHarmony™ također sadrži vitamin B6 koji doprinosi regulaciji rada hormona, doprinosi funkciji živčanog sustava te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin K2 doprinosi održavanju zdravih kostiju i normalnom zgrušavanju krvi, dok vitamin D3 doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora. Zbog sinergističkog djelovanja dvaju vitamina, konzumacijom BeeHarmony™ doprinosimo pravilnom taloženju kalcija u kostima. Vitamin E je također važan, jer doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;60 kapsula;30 dana redovne upotrebe
SvojstvaPrirodno, Iz pčelinje košnice, Bez umjetnih aroma, Bez konzervansa, Vegetarijansko
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
Način upotrebe:

Preporučena dnevna količina je 2 kapsule ujutro, 30 minuta prije obroka. Za željeni učinak proizvod je potrebno kontinuirano konzumirati najmanje 60 dana.

Upozorenje: Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvajte izvan dohvata djece! Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Sestavine

Royal Balance™ u prahu (liofilizirana matična mliječ, ekstrakt šafrana (Crocus sativus), maltodekstrin), rižin škrob, biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat, škrob), vitamin K (menakinon-MK-7, šećer, stabilizator: guma akacije, kukuruzni škrob, tvar protiv zgrudnjavanja: kalcijevi fosfati, trigliceridi srednjeg lanca), tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid), vitamin D (kolekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

2 kapsule Royal Balance™ (364 mg),od toga:

10 HDA

14 mg

Safranal

0,6 mg

Vitamin E

15 mg (125 % PU)

Vitamin B6

2 mg (143 % PU)

Vitamin D3

10 μg (200 % PU)

Vitamin K2

75 μg (100 % PU)

Pogosta vprašanja in odgovori
Mogu li uzimati BeeHarmony™ ako nisam u menopauzi?
Da. BeeHarmony™ svojim sastojcima također potiče dobro raspoloženje, pomaže kod umora i iscrpljenosti, boljeg sna i štiti stanice od oksidativnog stresa.
Koliko dugo mogu uzimati BeeHarmony™?
Preporučujemo konzumaciju najmanje 2 mjeseca. Proizvod možete uzimati bez prekida.
Kako možemo ublažiti simptome menopauze i održavati visoku kvalitetu života?
Želimo podići svijest i razbiti tabu oko simptoma menopauze, koji pogađa milijune žena diljem svijeta.Žena sa simptomima menopauze više nego ikada treba podršku i razumijevanje. Žene često nisu moralno ni fizički spremne za menopauzu. Neke hormone, koje koriste svi organi i sustavi, tijelo prestaje proizvoditi. Valovi vrućine, noćno znojenje, promjene raspoloženja, problemi s mokraćnim i spolnim organima, srcem, problemi sa spavanjem, zglobovima, manifestacije osteoporoze, koje se javljaju, uznemiruju svaku treću ženu.1. Žena mora razumjeti što se s njom zbiva.2. Moramo konačno voljeti sebe.3. Promijeniti stil života; manje jesti i više se kretati. Povećanje tjelesne težine gotovo je neizbježno tijekom menopauze.Jeste li znali da je prema podacima iz 2020. godine više od 40% žena u Sloveniji starije od 50 godina?Svaka se na svoj način suočava s hormonalnim promjenama koje donosi menopauza, no nijedna im ne može pobjeći. Važno je prepoznati simptome i ublažiti ih kako bismo nastavile dobro...
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:BEEHARMONY
Vaša ocjena
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
BEEHARMONY
Dodatak prehrani kapsule 60 kapsula 30 dana redovne upotrebe
  • Za ublažavanje simptoma menopauze i hormonalnu ravnotežu
  • S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™ s matičnom mliječi i ekstraktom šafrana
  • S dodanim vitaminima: K2, D3, E i B6
HR-V2-Novicke-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i