Klinički dokazano doprinosi:

79%

tnom smanjenju umora i iscrpljenosti

70%

tnom smanjenju problema s promjenom raspoloženja

54%

tnom smanjenju valunga

Kome su namijenjene kapsule BeeHarmony™?

  • Ženama za podršku u regulaciji hormona
  • Za ublažavanje simptoma menopauze
  • Za poticanje dobrog raspoloženja
  • Za pomoć kod umora i iscrpljenosti
  • Za podržavanje boljeg sna
  • Za pomoć u održavanju zdravih kostiju i zaštitu stanica od oksidativnog stresa
Beeharmony_life_1200x1200
plant-6
BeeHarmony_1200x1200

Brze činjenice o BeeHarmony™

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Proizvod je razvijen i pažljivo proizveden u Sloveniji. Razvile su ga stručnjakinje svjesne važnosti kvalitete života žene i u razdoblju menopauze. Pažljivo odabrane vrhunske i prirodne sirovine tvore učinkovitu sinergiju, koja osigurava ravnotežu vaših hormona.

Učinkovitost proizvoda potvrđena je u placebo kontroliranom kliničkom istraživanju, s vrhunskim rezultatima koji impresioniraju sve više korisnica.

Beeharmony je prirodnog podrijetla i utječe na ravnotežu hormona na tjelesno ugodan način. Bez sintetičkih dodataka koji bi dodatno oslabili vaš organizam. Povjerenje u proizvod raste, jer sve je više korisnica koje vjeruju u kvalitetne i standardizirane dodatke prehrani pouzdanog podrijetla.

Vitamini E, B6, D3 i K2, koji su još uvelike važniji za dobrobit i zdravlje žene u ovom razdoblju života.

hexagon-right-small
Banner_BeeHarmony_1200x1200_SLO

Klinički ispitana inovativna formula koja smanjuje simptome menopauze

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Proizvod koji uistinu djeluje. Potvrđuju žene poput vas koje su sudjelovale u kliničkoj studiji pod nadzorom iskusnih stručnjaka iz područja ginekologije. Sudjelovalo je 50 žena u dobi od 45 do 60 godina s izraženim simptomima menopauze. Studija je bila dvostruko slijepa i placebo kontrolirana.

Prije početka dvomjesečne studije sudionice su ispunile standardizirani MRS upitnik (Menopause Rating Scale). Nakon 2 mjeseca redovite konzumacije BeeHarmonyja 2 puta dnevno, ponovno su procijenile simptome prema istom upitniku. Rezultati su bili iznenađujući, a sudionice su bile oduševljene prirodnim rješenjem za hormonsku ravnotežu.

Nakon 56 dana uzimanja, ozbiljnost simptoma u skupini BeeHarmony smanjena je i do 79 % u usporedbi s procjenom prije početka studije. Najviše žena, njih 79 %, opisuje manju iscrpljenost, a 70 % njih navodi manje depresivnih poremećaja koji su posljedica kombinacije simptoma i hormonske neravnoteže.

Najizraženiji simptomi zbog kojih mnoge žene u menopauzi padaju u očaj svakako su valovi vrućine i nesanica. Više od polovice sudionica - 53 % žena - zauvijek se oprostilo od valunga. Također, 54 % sudionica puno lakše zaspi i više se ne bore s nesanicom.

Ako vas zanima više detalja o kliničkoj studiji ili o proizvodu, pišite nam na [email protected] i rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja koja vas možda muče. Ženska solidarnost na prvom mjestu. Jer nismo same.

hexagon-left
hexagon-right-small

Proizvod BeeHarmony klinički dokazano doprinosi ublažavanju simptoma menopauze:

79 % manje psihičke i fizičke iscrpljenosti 0%
70 % manje depresije 0%
70 % manje suhoće vagine 0%
69% manje razdražljivosti 0%
68 % manje anksioznosti 0%
66 % manje ubrzanih ili nepravilnih otkucaja srca 0%
61 % manje problema s mjehurom 0%
58 % manje problema sa zglobovima i mišićima 0%
54 % manje valunga i znojenja 0%
53 % manje nesanice 0%
hexagon-right-small
O proizvodu

Prirodna pomoć za ublažavanje simptoma menopauze

Jedinstvena Royal Balance™ formula sa standardiziranom kombinacijom matične mliječi i šafrana te koktelom vitamina (K2 + D3 + E + B6), koji su ženskom tijelu najpotrebniji u zrelijim godinama, pomaže u regulaciji rada hormona i ublažava simptome menopauze. Doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnoj psihičkoj funkciji. Također pomaže boljem spavanju te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Matična mliječ jedno je od najvećih blaga prirode i jedina hrana pčelinje matice, najplodnijeg bića na svijetu. Ključni sastojak matične mliječi je nezasićena masna kiselina 10-HDA (10-hidroksi decenska kiselina). Matična mliječ može aktivirati gene potrebne za razvoj matice.

medexov beeharmony
beeharmony kapsule

ROYALE BALANCE™ jedinstvena formula za ublažavanje simptoma menopauze i PMS

Proizvod BeeHarmony™, koji je razvio Medex, sadrži inovativnu ROYALE BALANCE™ formulu jedinstvenih prirodnih sastojaka, poput matične mliječi sa standardiziranim udjelom 10-HDA, kao i ekstrakt iranskog šafrana koji je standardiziran i na: safranal, krocine i safromotivine. Kako bismo maksimalno povećali učinkovitost formule ROYALE BALANCE™, odabrali smo ekstrakt šafrana samo iz stigmi, koje su najvrjedniji dio cvjetova, a dobiven je patentiranim postupkom kako bi se očuvali svi njegovi prirodni sastojci s najvećom koncentracijom čistog safranala. Kliničke studije su provedene za oba sastojka ROYALE BALANCE™. Matična mliječ učinkovita je tvar za ublažavanje simptoma menopauze. Rezultati istraživanja djelovanja majčine mliječi u vezi s menopauzom govore o smanjenju intenziteta simptoma PMS-a za čak 51 % (Taavoni i sur., 2014.), o smanjenju intenziteta simptoma menopauze za 41 % (Darsareh i sur., 2019.).

Sinergija vitamina za savršenu harmoniju

Uz jedinstvenu ROYALE BALANCE™ formulu, proizvod BeeHarmony™ dopunjen je i vitaminima koji su ženskom tijelu u tom razdoblju najpotrebniji. Jedan od njih je vitamin B6 koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti, doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava te doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Budući da se kod žena nakon menopauze gubitak koštane mase ubrzava, proizvodu BeeHarmony™ dodali smo savršeni par vitamina za ublažavanje ovog simptoma - vitamine K2 i D3. Vitamin D3 pospješuje apsorpciju kalcija iz crijeva u krv, a vitamin K2 osigurava prijenos kalcija iz krvi u kosti i ne taloži se na stjenkama krvnih žila. Tako vitamini D3 i K2 sinergistički doprinose održavanju normalnih kostiju. Konzumacijom BeeHarmony™ pripomažemo pravilnom odlaganju kalcija u kosti, a kako bi kombinacija bila savršena dodan je i vitamin E, koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. BeeHarmony™ se može konzumirati redovito, 2 kapsule dnevno, svaki dan, bez ograničenja, 30 minuta prije obroka. Preporučujemo uporabu najmanje 2 mjeseca.

beeharmony vitamini

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;60 kapsula;30 dana redovne upotrebe;0,71 EUR/dan
SvojstvaPrirodno, Iz pčelinje košnice, Bez umjetnih aroma, Bez konzervansa, Vegetarijansko
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
Način upotrebe:

Preporučena dnevna količina je 2 kapsule ujutro, 30 minuta prije obroka. Za željeni učinak proizvod je potrebno kontinuirano konzumirati najmanje 60 dana.

Upozorenje: Ne preporučuje se korištenje trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvajte izvan dohvata djece! Čuvajte na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Sestavine

Royal Balance™ u prahu (liofilizirana matična mliječ, ekstrakt šafrana (Crocus sativus), maltodekstrin), rižin škrob, biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza), vitamin E (DL-alfa tokoferil acetat, škrob), vitamin K (menakinon-MK-7, šećer, stabilizator: guma akacije, kukuruzni škrob, tvar protiv zgrudnjavanja: kalcijevi fosfati, trigliceridi srednjeg lanca), tvari protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid), vitamin D (kolekalciferol), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

2 kapsule Royal Balance™ (364 mg),od toga:

10 HDA

14 mg

Safranal

0,6 mg

Vitamin E

15 mg (125 % PU)

Vitamin B6

2 mg (143 % PU)

Vitamin D3

10 μg (200 % PU)

Vitamin K2

75 μg (100 % PU)

Customer Questions
Mogu li uzimati BeeHarmony™ ako nisam u menopauzi?
Da. BeeHarmony™ svojim sastojcima također potiče dobro raspoloženje, pomaže kod umora i iscrpljenosti, boljeg sna i štiti stanice od oksidativnog stresa.
Koliko dugo mogu uzimati BeeHarmony™?
Preporučujemo konzumaciju najmanje 2 mjeseca. Proizvod možete uzimati bez prekida.
Kako možemo ublažiti simptome menopauze i održavati visoku kvalitetu života?
Želimo podići svijest i razbiti tabu oko simptoma menopauze, koji pogađa milijune žena diljem svijeta.Žena sa simptomima menopauze više nego ikada treba podršku i razumijevanje. Žene često nisu moralno ni fizički spremne za menopauzu. Neke hormone, koje koriste svi organi i sustavi, tijelo prestaje proizvoditi. Valovi vrućine, noćno znojenje, promjene raspoloženja, problemi s mokraćnim i spolnim organima, srcem, problemi sa spavanjem, zglobovima, manifestacije osteoporoze, koje se javljaju, uznemiruju svaku treću ženu.1. Žena mora razumjeti što se s njom zbiva.
2. Moramo konačno voljeti sebe.
3. Promijeniti stil života; manje jesti i više se kretati. Povećanje tjelesne težine gotovo je neizbježno tijekom menopauze.Jeste li znali da je prema podacima iz 2020. godine više od 40% žena u Sloveniji starije od 50 godina?Svaka se na svoj način suočava s hormonalnim promjenama koje donosi menopauza, no nijedna im ne može pobjeći. Važno je prepoznati simptome i ublažiti ih kako bismo...
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:BEEHARMONY
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
BEEHARMONY
Dodatak prehrani kapsule 60 kapsula 30 dana redovne upotrebe 0,71 EUR/dan
  • Za ublažavanje simptoma menopauze, PMS i hormonalnu ravnotežu
  • S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™ s matičnom mliječi i ekstraktom šafrana
  • S dodanim vitaminima: K2, D3, E i B6
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i