hexagon-left

Kome je namijenjena Sikavica?

  • Svima koji osjećaju znakove masne jetre (umor, nadutost...)
  • Svima koji jedu prerađenu i masnu hranu (šećer, sol, pržena hrana, puno bijelog kruha, riže, tjestenine...)
  • Svima s blago povišenim kolesterolom i/ili trigliceridima.
  • Svima koji često piju alkohol
  • Svima s prekomjernom tjelesnom težinom ili pretilošću
  • Svima koji vode sjedilački način života
komu-je-namenjen-propolis-defense
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o proizvodu Sikavica

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Kontinuiranu kvalitetu kapsule Sikavice jamčimo sa standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina. Kolin doprinosi funkciji jetre i doprinosi metabolizmu masti.

Jetra je najveći organ za metabolizam i pročišćavanje otpadnih tvari iz ljudskog tijela. Prerađuje svu hranu apsorbiranu iz crijeva i čisti krv. Na jetru utječe sve što pojedemo i popijemo

Austrijski stručnjaci s farmaceutskih instituta svake godine biraju ljekovitu biljku godine, a na samom vrhu njihovog izbora za 2021. godinu našla se upravo sikavica za zaštitu jetre.

Kapsule se lako konzumiraju, a njihovu konstantnu kvalitetu jamčimo standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina.

Kolin doprinosi funkciji jetre i doprinosi metabolizmu masti.

hexagon-right-small

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
SIKAVICA

Preporučena dnevna doza:

Dvije kapsule dnevno s 2 dl tekućine. Obje kapsule mogu se uzeti odjednom, preporučujemo ih uzimati prije jela.

Za optimalan učinak kapsule uzimajte 3 mjeseca, koliko je jetri potrebno za obnovu. Kapsule možete uzimati bez prekida kroz dulji vremenski period.

Sestavine
SIKAVICA

Rižin škrob, sušeni ekstrakt sikavice - Silybum marianum (maltodekstrin), kolin bitartrat, želatinska ovojnica, tvari protiv zgrudnjavanja: talk, silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina.

Suhi ekstrakt sikavice

250 mg

od toga: silimarin

200 mg

Kolin

82,5 mg

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PAKET SIKAVICA 2+1 GRATIS
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PAKET SIKAVICA 2+1 GRATIS
Paket Dodatak prehrani kapsule 90 kapsula 45 dana redovite upotrebe
  • Dodatak prehrani za pravilan metabolizam masti i normalnu funkciju jetre
  • Sa standardiziranim sadržajem silimarina u ekstraktu sikavice i kolina
  • Dvostruki poticaj za jetra - sikavica i kolin
HRV-5-procent-off-1290x1032px