Kome su namijenjene Propolis Ginger pastile?

  • Odraslima i djeci starijoj od 6 godina.
  • Za ublažavanje problema s grlom i ždrijelom.
  • Za podršku imunološkom sustavu.
  • Pogodno i za dijabetičare
propolis_ginger_v2
propolis_ginger_v4

Brze činjenice o Brze činjenice o Propolis Ginger pastilama

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Zato što djeluju umirujuće i ugodno na grlo, potpomažu i normalan rad dišnog sustava. Bez konzervansa su, bez umjetnih aroma, bez bojila i bez šećera.

hexagon-right-small
O proizvodu

Pastile za grlo s okusom limuna i mentola

Propolis Ginger - pastile za grlo s propolisom, cinkom, vitaminom C i đumbirom, s okusom limuna i mentola, sa zaslađivačima djeluju umirujuće na grlo i potpomažu normalnoj funkciji imunološkog sustava.

PROPOLIS_GINGER_PASTILE_v6

Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani; pastile; 24 pastile; 6 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Bez umjetnih boja, Bez umjetnih aroma, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Polako otopite pastilu u ustima. Preporučena dnevna doza je: 1 pastila 4 puta dnevno za odrasle i djecu od 11 godina, 1 pastila 3 puta dnevno za djecu od 6 do 10 godina.

Sestavine

zaslađivač: izomalt, ekstrakt propolisa u prahu (dekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid), vitamin C (L-askorbinska kiselina), regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodna aroma limuna s drugim prirodnim aromama, cink citrat, ekstrakt đumbira (Zingiber officinale), prirodna aroma đumbira, prirodna aroma, sladilo: steviol glikozidi, mentol.

Sadržaj, Na 4 pastile (odrasli)* = 10 g, PU**;

ekstrakt propolisa

300 mg

od čega flavonoidi

15 mg

ekstrakt đumbira

20 mg

Vitamin C

80 mg

100% PU**

Cink

6 mg

60% PU**

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PROPOLIS GINGER PASTILE
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS GINGER PASTILE
Dodatak prehrani pastile 24 pastile 6 dana redovite upotrebe
  • Pastile djeluju umirujuće i ugodno na grlo
  • Podržavaju normalnu funkciju imunološkog sustava
  • Propolis, cink, vitamin C, đumbir, okus limuna i mentola, bez šećera
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i