Za koga je paket?

  • Za odrasle i djecu stariju od 6 godina.
  • Za bolno grlo.
  • Za podršku imunološkom sustavu.
  • Pogodno za dijabetičare.
  • Za starije osobe koje žele ojačati svoj imunološki sustav.
propolis_defense
plant-6
Epiage-image-1440x1080px

Brze činjenice o paketu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Kako djeluju umirujuće i ugodno na grlo, potpomažu i normalan rad dišnog sustava. Bez konzervansa su, bez umjetnih aroma, bez bojila i bez šećera.

Kako djeluju umirujuće i ugodno na grlo, potpomažu i normalan rad dišnog sustava. Bez konzervansa su, bez umjetnih aroma i bez bojila.

hexagon-right-small
O proizvodu

Pastile za grlo

Propolis eukaliptus - medne pastile za grlo s propolisom, cinkom i vitaminom C djeluju umirujuće na grlo i potpomažu normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Sadrže ulje eukaliptusa, propolis, cink, vitamin C i med.

Propolis Ginger - pastile za grlo s propolisom, cinkom, vitaminom C i đumbirom, s okusom limuna i mentola, sa zaslađivačima djeluju umirujuće na grlo i potpomažu normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

medex pastile propolis eucalyptus s cinkom, medom in vitaminom C

Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
PROPOLIS EUCALYPTUS PASTILE
PROPOLIS GINGER PASTILE

Način upotrebe

Polako otopite pastilu u ustima. Preporučena dnevna doza je: 1 pastila 4 puta dnevno za odrasle i djecu od 11 godina, 1 pastila 3 puta dnevno za djecu od 6 do 10 godina.

Način upotrebe:

Polako otopite pastilu u ustima. Preporučena dnevna doza je: 1 pastila 4 puta dnevno za odrasle i djecu od 11 godina, 1 pastila 3 puta dnevno za djecu od 6 do 10 godina.

Sestavine
PROPOLIS EUCALYPTUS PASTILE
PROPOLIS GINGER PASTILE

Šećer, glukozni sirup, ekstrakt propolisa u prahu (dekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid), med 2%, vitamin C (L-askorbinska kiselina), cink citrat, prirodna aroma, mentol, eterična ulja (eukaliptusa, borovih iglica, paprene metvice).

Sadržaj, Na 4 pastile (odrasli)* = 10 g, PU**;

ekstrakt propolisa

300 mg

od čega flavonoidi

15 mg

ulje eukaliptusa

4,7 mg

Vitamin C

80 mg

100% PU**

Cink

6 mg

60% PU**

zaslađivač: izomalt, ekstrakt propolisa u prahu (dekstrin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid), vitamin C (L-askorbinska kiselina), regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodna aroma limuna s drugim prirodnim aromama, cink citrat, ekstrakt đumbira (Zingiber officinale), prirodna aroma đumbira, prirodna aroma, sladilo: steviol glikozidi, mentol.

Sadržaj, Na 4 pastile (odrasli)* = 10 g, PU**;

ekstrakt propolisa

300 mg

od čega flavonoidi

15 mg

ekstrakt đumbira

20 mg

Vitamin C

80 mg

100% PU**

Cink

6 mg

60% PU**

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:XXL PAKET PROPOLIS PASTILE 6+2 GRATIS
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
XXL PAKET PROPOLIS PASTILE 6+2 GRATIS
Dodatak prehrani pastile 192 pastila 48 dana redovite upotrebe
  • Pastile djeluju umirujuće i ugodno na grlo
  • Podržavaju normalno funkcioniranje imunološkog sustava
  • Propolis, cink, vitamin C, aroma đumbira, limuna i mentola, bez šećera
HRV-5-procent-off-1290x1032px