Kome je namijenjen sirup Apibronhi Junior?

  • Djeci od 3 do 12 godina
  • Djeci u jesensko-zimskom razdoblju, kada su česta prehladna oboljenja te suhi i nadražajni kašalj
  • Djeci koja ne smiju konzumirati med (sadrži agavin sirup)
  • Roditeljima koji za svoju djecu biraju prirodne proizvode bez konzervansa i drugih aditiva
  • Roditeljima koji za svoje dijete traže sirup dobrog okusa koji će rado konzumirati
Apibronhi-banner_1440x1080_2
plant-6
hexagon-left
32480_Apibronhi_Junior_sirup_V6

Brze činjenice o sirupu Apibronhi Junior

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Jer učinkovitom kombinacijom prirodnih sastojaka – propolisa, trputca, sljeza – djeluje umirujuće na gornje dišne ​​puteve. 100% prirodan, bez konzervansa, sladila i drugih umjetnih dodataka.
Sirup ima vrlo visok udio agavinog sirupa iz ekološke proizvodnje (89,7%) koji ima niži glikemijski indeks od šećernih (glukoznih) sirupa koji su sadržani u većini usporedivih sirupa na tržištu.
Jer ne sadrži štetne aditive, potpuno je prirodan i tako slasnog okusa da ga obožavaju i najmlađi.
Jer se radi o provjerenim i učinkovitim prirodnim sastojcima koje ljudi od pamtivijeka koriste za ublažavanje tegoba gornjih dišnih putova, poput upale grla i ždrijela.
Staklo nudi bolju zaštitu od vanjskih utjecaja, stoga za razliku od plastične ambalaže dugotrajno čuva okus i miris proizvoda te omogućuje bolje očuvanje djelovanja prirodnih sastojaka.
Odličnog! To osiguravaju prirodno slatka agava te sok od kruške i limuna.
hexagon-right-small
O proizvodu

Kad se iz dječje sobe začuje kašalj, vrijeme je za prirodnu pomoć

Sirup Apibronhi Junior sadrži ekstrakt propolisa i vodene ekstrakte sljeza i trputca koji blagotvorno djeluju na grlo, ždrijelo i glasnice. Sadrži čak 89,7% agavinog sirupa iz ekološke proizvodnje. Sirup od agave ima niži glikemijski indeks od šećernih (glukoznih) sirupa koji su sadržani u većini sirupa za djecu na tržištu. 100% je prirodan: potpuno bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Zbog potpuno prirodnih sastojaka (bio agavin sirup, vodeni ekstrakti trputca i sljeza, propolis) pogodan je za djecu od 3. godine nadalje. Osim prirodno slatke agave, sadrži sok od kruške i limuna, zbog čega je izvrsnog okusa i djeca ga upravo obožavaju. Odličan prirodni sirup kada je djetetu potrebna umirujuća i učinkovita pomoć za gornje dišne ​​putove.

32480_Apibronhi_Junior_sirup_V4
32480_Apibronhi_junior_sirup_V3

Najbolje što priroda nudi

Proizvodi iz Medexove linije Junior, u koju spada i Apibronhi Junior, našli su put u gotovo već svaki slovenski dom ispunjen dječjim smijehom. Biraju ih roditelji koji vjeruju u snagu prirode i prirodnih aktivnih tvari, iskustvo tradicije i rezultate kliničkih istraživanja. Naime, proizvodi za djecu bazirani su na dragocjenim pčelinjim proizvodima, kao i na drugim darovima prirode s dokazanom učinkovitošću. Ne sadrže umjetne arome, bojila, sladila i konzervanse, razvila ih je Medexova registrirana istraživačka skupina u vlastitim laboratorijima, a proizvode se u Sloveniji. Djeca ih obožavaju, a roditelji su oduševljeni učinkom!


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sirup;bočica 140 ml;14 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Prirodno, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Preporučena dnevna doza:

Djeca 1-4 godina: 5 ml 2 puta dnevno (10 ml)
Djeca 5-12 godina: 5-10 ml 3 puta dnevno (15-30 ml)

Preporučujemo uzimanje nakon obroka.

Sestavine

Agavin sirup* (89,7%), koncentrirani sok kruške, voda, tekući ekstrakt propolisa, ekstrakt lista trputca u prahu (Plantago lanceolata L.), vodeni ekstrakt korijena sljeza u prahu (Althaea officinalis), koncentrirani sok limuna, antioksidans: askorbinska kiselina, prirodne arome.* Od ekološki uzgojene agave.

Na 10 ml (2 priložene žličice):

Ekstrakt propolisa

95 mg

Ekstrakt trputca

100 mg

Ekstrakt sljeza

75 mg

Customer Questions
Je li važno kada dijete konzumira sirup?
Preporučujemo uzimanje nakon obroka. Nakon uzimanja neka ne jede i pije najmanje pola sata, kako bi aktivne tvari ostale na sluznici usne šupljine.
Treba li sirup čuvati u hladnjaku?
Čuvajte ga na tamnom i suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja čuvajte ga na sobnoj temperaturi i potrošite najkasnije u roku od 3 mjeseca.
Zar zaista ne sadrži konzervanse?
Nikako. Za razliku od mnogih drugih proizvoda na tržištu koji sadrže konzervanse, sladila i umjetne dodatke, iako su namijenjeni najmlađima, sirup Apibronhi Junior je 100% prirodan. Stoga ga bezbrižno možete ponuditi i jednogodišnjem mališanu.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SIRUP APIBRONHI JUNIOR
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SIRUP APIBRONHI JUNIOR
Dodatak prehrani sirup bočica 140 ml 14 dana redovite upotrebe
  • Umirujuće za gornje dišne ​​puteve - s propolisom, sljezom i trputcem
  • Prirodna pomoć za gornje dišne ​​putove tijekom prehlada - od 3. godine nadalje
  • Sok od kruške i limuna u kombinaciji s prirodno slatkom agavom za izvrstan okus
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i