Kome je namijenjen sirup Multivitamin Junior?

  • Djeci od 3 do 14 godina
  • Djeci koja zbog bolesti puno izostaju iz vrtića i škole
  • Djeci koja ne jedu ili nemaju apetit
  • Djeci koja odbijaju određene skupine namirnica (povrće, voće)
  • Vrlo aktivnoj djeci i djeci koja brzo rastu
32221-02-n-v1
plant-6
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o mednom sirupu Multivitamin Junior

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Jer imaju vrlo visok udio meda te su bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Sirup Multivitamin junior iz Medexa sadrži čak 75% meda - jedna bočica sirupa tako sadrži čak 157 grama meda.

Za djecu od 3. godine nadalje za održavanje potreba za vitaminima za rast i razvoj. Jer zbog prenatrpanih rasporeda i u školi i popodne djeca ponekad ne dobiju sve potrebne vitamine.

Jer sadrži 9 najvažnijih vitamina za rast i razvoj. Jer sadrži čak 75% meda. Zato jer sadrži oligofruktozu, koja djeluje kao prebiotik. Zato što je odličnog okusa i djeca ga obožavaju.

Med služi kao prirodno sladilo, a također je i jedan od aktivnih sastojaka sirupa. Osim šećera, sadrži razne pčelinje enzime i funkcionalne proteine ​​te biljne bioflavonoide.

Staklo nudi bolju zaštitu od vanjskih utjecaja, za razliku od plastične ambalaže dugotrajno čuva okus i miris proizvoda te omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka.

Odličnog! Za to su zaslužni med, sok od kruške i sok od naranče.

hexagon-right-small
O proizvodu

Abeceda vitamina u samo jednoj čajnoj žličici

Sirup od meda Multivitamin Junior sadrži čak 9 najvažnijih vitamina koji su djeci potrebni za rast, razvoj i dobrobit. Sadrži 75% meda (jedna bočica sadrži čak 157 grama meda), kao i oligofruktozu koja djeluje kao prebiotik.

Bez konzervansa, bojila, umjetnih aroma i sladila. Budući da osim meda sadrži sok od kruške i naranče, izvrsnog je okusa i djeca ga obožavaju. Odličan sirup za djecu u dobi od 3 do 14 godina za održavanje dnevne razine najvažnijih vitamina potrebnih za rast i razvoj.

32221-03-n-v1
32221-02-n-v1

Kako vitamini doprinose zdravom razvoju i rastu?

Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B12 i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Vitamin B6 i vitamin B12 doprinose proizvodnji crvenih krvnih stanica. Pantotenska kiselina, niacin, vitamin C, riboflavin, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin D doprinosi održavanju normalnih kostiju, zubi te normalnoj razini kalcija u krvi. Vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sirup;bočica 150 ml;15 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Prirodno, Bez laktoze, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

Prije uporabe protresite. Djeca trebaju konzumirati sirup nakon obroka. Sirup možete razrijediti vodom ili pomiješati s bilo kakvom tekućinom.

Preporučena dnevna količina je 10 ml (2 priložene žličice po 5 ml)

Sestavine

Med, oligofruktoza, sok od naranče, sok od kruške, vitamin C (L-askorbinska kiselina), aroma, niacin (nikotinamid), pantotenska kiselina (kalcijev pantotenat), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), riboflavin (vitamin B2), vitamin B12 (cijanokobalamin), tiamin (vitamin B1), vitamin A (retinil palmitat), vitamin D (kolekalciferol), prirodne arome.

Vitamin C

21,6 mg

Niacin

6,4 mg

Pantotenska kiselina

2,4 mg

Vitamin B6

0,7 mg

Riboflavin (vitamin B2)

0,6 mg

Vitamin B12

0,66 µg

Tiamin

0,5 mg

Vitamin A

400 µg

Vitamin D

5 µg

Customer Questions
Je li dovoljan unos vitamina doista toliko važan?
Dovoljan unos vitamina i minerala ključan je za normalan razvoj i rast naših najmlađih. Stoga je važno voditi računa o unosu svih esencijalnih vitamina, što je ponekad teško postići zbog brzog tempa života. Kao pomoć u tome može priskočiti ukusni sirup na bazi meda Multivitamin junior, s kojim je jednostavnije održavati potrebe za vitaminima za rast i razvoj. Budući da je odličnog okusa, djeca ga apsolutno obožavaju i bez problema ga uzimaju. Dodavanjem sirupa djeca će biti puna energije i imat će dobru koncentraciju tijekom svakodnevnih intelektualnih i sportskih aktivnosti. Zdravo i zadovoljno dijete pokazuje dobre kognitivne sposobnosti, veću motivaciju za igru ​​i veću želju za istraživanjem okolice, kao i bolje sudjelovanje u grupnim aktivnostima.
Konzumiraju li slovenska djeca dovoljno vitamina?
Podaci HBSC istraživanja (2002., 2006., 2010.) pokazuju da se slovenska djeca i adolescenti ne hrane zdravo. Radije posežu za većinom nezdravom, energetski bogatom i nutritivno siromašnom hranom, koja je obično bogata nepreporučenim mastima i dodanim šećerima. Jedu premalo povrća i ribe. Konzumiraju manji broj dnevnih obroka od preporučenog i pritom jedu neredovito. Podaci pokazuju da manje od polovice svih adolescenata doručkuje redovito svaki dan tijekom tjedna, dok trećina nikada ne doručkuje. Zbog svih ovih čimbenika djeca i adolescenti ne postižu uvijek dovoljan unos vitamina i minerala. Kod ove vrste nedostataka neka u pomoć priskoči sirup Multivitamin Junior, koji sadrži 9 najvažnijih vitamina za djecu u razdoblju rasta.
Koju ulogu imaju vitamini skupine B?
Vitamini B skupine djeluju povezano i međusobno se nadopunjuju. Svaki ima svoje zadaće, ali u određenim slučajevima one su izvedive samo ako i drugi vitamini obavljaju svoje. Vitamini B skupine važni su za energiju, metabolizam i živčani sustav, kao i za dobar kognitivni razvoj djeteta. Vitamin B6 i vitamin B12 doprinose funkcioniranju imunološkog sustava i stvaranju crvenih krvnih stanica. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B12 i vitamin B6 doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Pantotenska kiselina, niacin, riboflavin, vitamin B6 i vitamin B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim sposobnostima. Vitamin B12 je od velike važnosti u funkcioniranju živčanog sustava.
Koju ulogu imaju vitamini A, C i D?
Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te održavanju normalnog vida. Također doprinosi metabolizmu željeza, održavanju zdrave sluznice i kože. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin D u kombinaciji s vitaminom C također je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Vitamin C ima važnu antioksidativnu ulogu i sudjeluje u mnogim biološkim procesima. Vitamin C ima opću i važnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti. Između ostalog, sudjeluje i u stvaranju kolagena koji je neophodan za normalno funkcioniranje krvnih žila, kostiju, hrskavice, desni, kože i zuba. Vitamin C također doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu, radu živčanog sustava, normalnoj psihičkoj funkciji te povećava apsorpciju željeza.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:MULTIVITAMIN JUNIOR SIRUP
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
MULTIVITAMIN JUNIOR SIRUP
Dodatak prehrani sirup bočica 150 ml 15 dana redovite upotrebe
  • 9 najvažnijih vitamina za rast, razvoj i dobrobit tijekom cijele godine
  • Sadrži 75% meda (jedna bočica sadrži čak 157 grama meda)
  • Sadrži sok od kruške i naranče, odličnog je okusa i djeca ga obožavaju
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i