Kome je namijenjen sprej s vitaminom D?

  • Svima u tamnijim dijelovima godine
  • Svima koji puno vremena provode u zatvorenom prostoru
  • Trudnicama i dojiljama
  • Djeci i adolescentima
  • Starijim ljudima
32413-03-n-v1
plant-6
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o spreju s vitaminom D

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Vitamin D 1000 u spreju je najpraktičniji oblik konzumacije dodatka prehrani s vitaminom D3, koji osigurava učinkovitu apsorpciju izravno kroz oralnu sluznicu. Za sve koji teško gutaju tablete.

Istraživanje je pokazalo da čak 60% Slovenaca i u ljetnim mjesecima ne postigne dovoljnu razinu vitamina D u krvi. U zimskim mjesecima taj se udio penje na čak 80%.

Oblik spreja osigurava brzu i učinkovitu apsorpciju izravno kroz oralnu sluznicu. Blagotvorno djeluje na imunološki sustav.

Preporučujemo uzimanje vitamina D posebno u hladnijim danima i tamnijim mjesecima, a izloženijim osobama tijekom cijele godine.

hexagon-right-small
O proizvodu

Sprej s vitaminom D3 (1000 IU)

Vitamin D doprinosi imunitetu, održavanju zdravih kostiju, mišića i zubi. Njegova je primarna funkcija održavanje normalne razine kalcija i fosfora u krvi. Time omogućava održavanju zdravih kostiju, zuba i mišića.

Stručnjaci širom svijeta također utvrđuju koliko vitamin D doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Utvrđeno je da se receptori za vezivanje vitamina D mogu naći u stanicama najrazličitijih tkiva u cijelom tijelu, kao i u većini stanica imunološkog sustava.

Vitamin D, vežući se za određene DNA sekvence, regulira ekspresiju gena važnih za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Dovoljne količine vitamina D stoga su presudne za normalan imunološki odgovor.

32413-01-nbhst-v1
32413-02-n-v1

Odličan izbor za svakoga

Sprej VITAMIN D3 1000 za brzu i učinkovitu apsorpciju vitamina D3 kroz oralnu sluznicu! Izvrsnog okusa, s dodatkom propolisa.

To je ujedno i najlakši oblik unosa vitamina D za starije osobe i djecu koja imaju poteškoća s gutanjem kapsula ili tableta. Naš sprej ima izvrstan, osvježavajući okus, ne sadrži konzervanse, umjetne arome ili boje.

Također ne sadrži gluten, laktozu ili želatinu. Praktičan je za uporabu, možete ga uzeti bilo gdje i pobrinuti se da ste ovim važnim vitaminom opskrbljeni i na putu. Medexovi sprejevi sadrže prirodni vitamin D3 dobiven iz masti ovčje vune (lanolina).


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;sprej;bočica 30 ml;60 dana redovne upotrebe
SvojstvaPrirodno, Bez laktoze, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

4 primjene dnevno nakon obroka

Sestavine

Emulgatori: (sorbitol, glicerol), voda, fruktoza, vitamin D (kolekalciferol), tekući ekstrakt propolisa, prirodni okusi, koncentrirani limunov sok, koncentrirani sok od naranče, antioksidans: alfa tokoferol, regulatori kiselosti: (limunska kiselina, kalijev citrat).

Vitamin D

25 μg (1000 IU) odnosno 500 % PU

Customer Questions
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:SPREJ S VITAMINOM D3 1000
Vaša ocjena

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
SPREJ S VITAMINOM D3 1000
Dodatak prehrani sprej bočica 30 ml 60 dana redovne upotrebe
  • Prirodni izvor vitamina D3 1000 IU, dobiven iz masti ovčje vune (lanolina)
  • Bez konzervansa, umjetnih aroma i boja
  • Izvrsnog okusa, s dodatkom propolisa
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i