Komu je namenjen Hyaluron?

  • Vsem, ki opažate prve gube okrog ustnic in oči
  • Starejši koži z bolj izraženimi gubami
  • Vsem, ki si želite zmanjšati gube
  • Vsem, ki si želite izboljšati izboljšati napetost in elastičnost kože
  • Vsem, ki veste, da kožo najbolje nahranimo od znotraj
hyaluron_v1
plant-6
hexagon-left
hyaluron_v3

Brze činjenice o Hyaluronu

hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Patentirana hijaluronska kiselina ExceptionHYAL® Star ima širok raspon veličina čestica, od 5 do 3000 kDa, koje su također prirodno prisutne u ljudskoj koži i imaju širok spektar djelovanja.

ExceptionHYAL® Star potiče regeneraciju gradivnih blokova hijaluronske kiseline u tijelu.

Nakon 4 tjedna korištenja ExceptionHYAL® Star, vidljivost bora je smanjena. Povećava se elastičnost i napetost kože. Koža je svježija i mlađa.

Prvi učinci vidljivi su nakon 30 dana.

hexagon-right-small
O proizvodu

Uloga hijaluronske kiseline

Hijaluronska kiselina sadrži patentirani oblik hijaluronske kiseline, ExceptionHyal® Star.
Ima širok raspon veličina čestica, od 5 do 3000 kDa, koje su također prirodno prisutne u ljudskoj koži i imaju široki spektar djelovanja (FULL-SPECTRUM). Potiče regeneraciju ključnih gradivnih elemenata za sintezu vlastite hijaluronske kiseline.


Hijaluronska kiselina je poput spužve jer ima iznimnu sposobnost privlačenja i vezanja velike količine vode potrebne tkivima i organima: koža, zglobovi, hrskavica, oči, nokti, kosa, krvne žile. Starenjem ju je potrebno zamijeniti.


ExceptionHYAL® Star je jedinstveni napredni oblik hijaluronske kiseline koji sadrži nisku, srednju i visoku molekularnu masu, tako da samo jednim dodatkom možemo pokriti potrebe različitih tkiva.

32403-03-n-v1
32403-01-nbhst-v1

Snaga hijaluronske kiseline

Starenjem se lanci hijaluronske kiseline razgrađuju i skraćuju, a koža gubi napetost i elastičnost, pojavljuju se bore i opuštena koža. Patentirana hijaluronska kiselina ExceptionHYAL® Star ima širok raspon veličina čestica, od 5 do 3000 kDa, koje su također prirodno prisutne u ljudskoj koži i imaju široki spektar djelovanja (FULL-SPECTRUM).


Nakon 4 tjedna korištenja ExceptionHYAL® Star smanjuje se vidljivost bora te povećava elastičnost i napetost kože što pridonosi svježijem i mladolikom izgledu kože.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;kapsule;40 kapsula;20 dana redovne upotrebe
SvojstvaBez dodanog šećera, Vegansko, Bez laktoze, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:

Način upotrebe:

2 kapsule dnevno uzmite uz obrok s 2 dcl vode.

Za vidljive učinke preporučujemo redovitu uporabu najmanje 30 dana.

Sestavine

Hijaluronska kiselina ExeptionHYAL® Star, rižin škrob, biljna ovojnica (hidroksipropilmetil celuloza, koncentrirani sok ljubičaste mrkve).

ExceptionHYAL® Star hijaluronska kiselina širokog spektra (5-3000 kDa)

200 mg

Pogosta vprašanja in odgovori
Nema pitanja
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:HIJALURON
Vaša ocjena
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background

Koji je pravi za vas?

Medex-vegaan-HRV
veganska-linija-tabela-mobile1
veganska-linija-tabela-mobile2
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
HIJALURON
Dodatak prehrani kapsule 40 kapsula 20 dana redovne upotrebe
  • Patentirana hijaluronska kiselina ExceptionHYAL®Star širokog spektra djelovanja
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i