Kome je namijenjen Propolis Defense APF® 30 na bazi vode?

  • Svima koji traže snažan propolis sa zajamčenim djelovanjem
  • Svima koji traže svestranog pomoćnika u kućnoj ljekarni
  • Svima koji žele poznavati sadržaj bioflavonoida u propolisu koji koristite
  • Svima koji traže ne mogu ili ne žele konzumirati alkohol u propolisu
  • Svima koji znate da se svestrani propolis oduvijek koristio, ali sada je dokazan i njegov učinak
32467-11-n-v1
hexagon-left
hitra-dejstva-o-propolisu-defense

Brze činjenice o Propolis defense APF® 30 na bazi vode

hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Propolis defense na bazi vode ne sadrži alkohol, pa se osim općoj odrasloj populaciji može preporučiti i adolescentima, trudnicama, dojiljama i djeci od 3. godine nadalje.
APF® 30 znači da je koncentracija flavonoida u proizvodu najmanje 30 mg/ml, što osigurava visoku kvalitetu i ponovljiv učinak proizvoda.
To znači da je izvršena dvostruka standardizacija same sirovine, a zatim se dodatno standardizira i finalni proizvod.
APF® standardizacija (Active Propolis Flavonoids) određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu, a dnevne doze prilagođene su nalazima kliničkih studija.
Zato što je najjači propolis na bazi vode na tržištu i sadrži čak 30 mg flavonoida po mililitru. Ne nadražuje sluznicu, ne boji zubnu caklinu i izvrsnog je okusa koji prikriva gorčinu propolisa.
Zato što staklo nudi bolju zaštitu proizvoda od vanjskih utjecaja te čuva okus i miris proizvoda. Ujedno, staklo omogućuje bolje očuvanje antioksidativnog djelovanja prirodnih sastojaka u proizvodu.
hexagon-right-small
Kako se proizvodi naš Propolis Defense
listi-desno-drugi
O proizvodu

Najjači propolis na bazi vode na tržištu

Propolis defense APF® 30 na bazi vode ponosi se sa snagom klasičnog alkoholnog propolisa. Standardiziran je APF® faktorom (Active Propolis Flavonoids) koji određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu, a dnevne doze prilagođene su nalazima kliničkih studija.

Proizvod je trostruko standardiziran i sadrži čak 30 mg flavonoida po mililitru. 100% je prirodan i bez konzervansa. Propolis, koji svojim antibakterijskim, antivirusnim i antifungalnim djelovanjem već milijunima godina štiti pčele od infekcija, ljudi su koristili još prije pr.n.e. i još uvijek je jedan od najprovjerenijih i najpopularnijih lijekova u domaćim ljekarnama.

Propolis na bazi vode ne boji zube, ne sadrži alkohol, a pogodan je i za trudnice, dojilje i djecu stariju od 3 godine.

32467-04-n-v1
32467-12-n-v1

Zašto je tako učinkovit?

To je najjači propolis na bazi vode na tržištu, s trostrukom standardizacijom, sadrži čak 30 mg flavonoida po mililitru. Jer ne nadražuje sluznicu. Jer ne boji zubnu caklinu. Jer je izvrsnog okusa koji prikriva gorčinu propolisa.

Jer je standardiziran APF® faktorom (Active Propolis Flavonoids), koji određuje koncentraciju flavonoida u proizvodu. Jer je zajamčena visoka kvaliteta i ponovljivi učinak proizvoda. Jer je 100 % prirodan i bez konzervansa.

Jer je bez polietilen glikola i bez propilen glikola. Jer ne boji zube i caklinu i mogu ga koristiti i trudnice, dojilje i djeca od 3. godine nadalje.


Više informacija
Značka najbolje prodajanoNe
PodnaslovDodatak prehrani;otopina;bočica 30 ml;15 dana redovite upotrebe
SvojstvaBez umjetnih boja, Prirodno, Bez umjetnih aroma, Bez glutena, Bez konzervansa
Uporaba izdelkov
Priporočena dnevna količina in navodila za odmerjanje:
1.
Odprite, premešajte s pipeto. Zaprite.
2.
Pretresite
3.
Odprite
4.
Stisnite
5.
Počakajte da se pipeta napolni
6.
Odmerite

Preporučena dnevna doza:

Preporučena dnevna doza za odrasle i adolescente 12+ je 0,75 ml 2 x dnevno.

Za djecu od 3 do 12 godina: 8 kapi 2 puta dnevno.

Nakapajte u tekućinu ili na med ili šećer i konzumirajte.

Za usnu šupljinu propolis dodajte u cca 20 ml vode, ispirite pola minute i progutajte.

Sestavine

Emulgator: biljni glicerin, tekući ekstrakt propolisa (pročišćeni propolis, voda, fruktoza, maltodekstrin, saharoza, arapska guma, prirodna boja: karamela), pročišćena voda

Flavonoidi iz propolisa

45 mg

Customer Questions
Što je propolis?
Propolis ili pčelinji vosak pčelinji je proizvod potreban za održavanje zdrave košnice. Sadrži razne biljne smole koje pčele skupljaju na pupoljcima i izdancima drveća, oplemenjuju ih izlučevinama svojih žlijezda i dodaju im vosak. Potrebna im je ljepljiva smjesa za popravak saća i premaz unutarnjih stijenki košnice, čime sprječavaju prodor vlage i vjetra te štite košnicu od mikroba. Također ga koriste za balzamiranje većih nametnika kojih se inače drugačije ne mogu riješiti. Na taj način sprečavaju njihovu razgradnju i tako se štite od infekcija i bolesti.
Sadrži li otopina značajan % propolisa?
Postotak propolisa u otopini ne govori ništa o kvaliteti propolisa. Sastrugani propolis također sadrži komadiće drva i druge strane sastojke koje je potrebno prethodno odstraniti. Očišćeni propolis spreman je za izradu tinkture, otopina i sprejeva. Kvaliteta propolisa se tako očituje samo u koncentraciji bioflavonoida, raznolikosti flavonoida i tehnici pročišćavanja. Ova tri standarda jamči APF® faktor Medexovih proizvoda Propolis defense.
Kako su povezani standardizacija flavonoida i učinak?
Standardizacija omogućuje precizno određivanje dnevnih doza za određenu uporabu, što su nedavno potvrdila klinička istraživanja.
Kako koristimo Propolis defense na bazi vode APF®30?
Propolis defense na bazi vode pogodan je za preventivno djelovanje, kao i za akutna stanja te ga možemo konzumirati kontinuirano. Preporučena dnevna doza za odrasle i adolescente 12+ je 0,75 ml 2x/dan. Za djecu od 3 do 12 godina 8 kapi 2x/dan. Dozirati ga u proizvoljnu tekućinu ili nakapati na žlicu meda i konzumirati. Za oralnu higijenu usne šupljine 2x/dan dodajte 0,75 ml otopine propolisa u cca 20 ml vode (ili 2x/dan po 8 kapljica za djecu od 3 do 12 god.), pola minute ispirite usta, a zatim progutajte.
Otopinu možete koristiti i u kombinaciji sa zubnom pastom tako da na nju nakapate 1-2 kapljice otopine.
Kod problema s grlom i ždrijelom nanesite 3 kapljice 6x/dan direktno u usnu šupljinu, a djeci od 3 do 12 godina 2 kapljice 5x/dan. Otopinom dobro navlažite sluznicu i najmanje pola sata nakon toga nemojte jesti ni piti, čime omogućavate djelovanje propolisa.
Please, mind that only logged in users can submit questions
Napišite svoju ocjenu
Ocjenjujete:PROPOLIS DEFENSE APF® 30, VODNA OTOPINA
Vaša ocjena
Propolis-HRV
kolagenska-linija-tabela-mobile1
kolagenska-linija-tabela-mobile-2

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small
PROPOLIS DEFENSE APF® 30, VODNA OTOPINA
Dodatak prehrani otopina bočica 30 ml 15 dana redovite upotrebe
  • Najjači propolis na bazi vode na tržištu - čak 30 mg flavonoida po ml
  • Ne nadražuje sluznicu i ne mijenja boju zubne cakline
  • Pogodan i za trudnice, dojilje te djecu stariju od 3 godine
HRV-5-procent-off-1290x1032px
Možda bi vas zanimalo i