hexagon-right-small
hexagon-right

Odabrali smo za vas

BeeHarmony - dokazano doprinosi olakšanju simptoma menopauze

S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™, BeeHarmony doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnom psihičkom funkcioniranju. Također pomaže boljem snu te doprinosi održavanju zdravih kostiju i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Naše korisnice potvrđuju:

⭐⭐⭐⭐⭐

„Najveće probleme sam imala sa znojenjem i nesanicom, a posljedično i s raspoloženjem. Već nakon dva tjedna korištenja primijetila sam značajno poboljšanje svih simptoma menopauze, a danas su sve tegobe menopauze nestale."

Nova generacija ANTI-AGEING dodataka prehrani

Ne možemo promijeniti činjenicu da starimo, ali možemo promijeniti KAKO starimo.

Mladost dolazi iz naših stanica. Podržite njihovo pravilno funkcioniranje s revolucionarnim proizvodom razvijenim u Medexovom laboratoriju. ROYAL YOUTH™ je inovativna formula s matičnim mlijekom i NAD-om, odgovornim u našem tijelu za poticanje sirtuina - proteina dugovječnosti. Za potpunu sinergiju i najveći učinak na staničnoj razini, dodani su pažljivo odabrani Q10, D, B1 i cink.

⭐⭐⭐⭐⭐

"Dugo vremena konzumiram matični mlijek jer mi pomaže održati razinu energije - kao zaposlena majka, potrebna mi je 24/7. Osim toga, izvrstan je za imunološki sustav. Oduševljena sam Beelixirom jer sam tražila nešto s čime bih mogla dodatno "podići" svoje tijelo. Sada imam sve u jednom."

Teja

hexagon-left
hexagon-left-small

Odabrani proizvodi

Pokreću ga pčele, dokazano znanošću

Medexova provjerena kvaliteta
plant-3

69

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small

Neka te nikad ne ponestane Medex proizvodi

Kako bi najmlađi zdravo rasli

Jeste li znali da čak 79% predškolske djece nema dovolj kalcija? Tijekom rasta kosti brzo rastu, pa su stoga potrebni veći unosi kalcija za ispravan razvoj kostiju nego kod odraslih osoba.

Junglemix Junior kombinira sve važne vitamine i minerale za jake kosti, zube, mišiće i imunološki sustav.

Ovaj napitak u prahu ima izvrsan okus limuna i naranče, koji će pomoći vašim nadobudnim mališanima u zdravom rastu i istovremeno im razigrati maštu s interaktivnim pakiranjem.

Pobijedite umor i iscrpljenost

Prema procjenama stručnjaka, više od 60% pojedinaca koji se brinu o zdravoj prehrani suočava se s nedostatkom magnezija.

Novim i još jačim Direkt Magnezijem 400 + D3 možete jednostavno smanjiti mišićne grčeve, umor i iscrpljenost. Također može pomoći kod glavobolje ili migrene te doprinosi normalnom funkcioniranju srca.

hexagon-left
hexagon-left-small
horizontal-banner
hexagon-right
nakupujte-izdelke-1
Pčelinji proizvodi
Pčelinje blago za vaše zdravlje
nakupujte-izdelke-2
Njega i ljepota
Otkrijte prirodne proizvode za svoje tijelo
nakupujte-izdelke-3
Vitamini i minerali
Najkvalitetniji vitamini i minerali
hexagon-right-small
Vaš medex #MedexLife
plant-5
hexagon-right
hexagon-right-small
HRV-5-procent-off-1290x1032px