hexagon-right-small
hexagon-right

Odabrali smo za vas

Prirodna pomoć u menopauzi

S jedinstvenom mješavinom ROYAL BALANCE™, BeeHarmony doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, emocionalnoj ravnoteži i normalnom psihičkom funkcioniranju. Također pomaže boljem snu te doprinosi održavanju zdravih kostiju i

⭐⭐⭐⭐⭐

„Najveće probleme sam imala sa znojenjem i nesanicom, a posljedično i s raspoloženjem. Već nakon dva tjedna korištenja primijetila sam značajno poboljšanje svih simptoma menopauze, a danas su sve tegobe menopauze nestale."

Ukusan jutarnji "shot" ljepote s klinički dokazanim učincima.

Nakon 20. godine, sa svakom dodanom godinom, gubimo 1,5% kolagena koji osigurava čvrstoću i elastičnost kože, zdravu kosu i nokte, zaglađuje bore i održava zglobove fleksibilnima. Dodavanjem kvalitetnih dodataka prehrani gubitak se može savršeno nadoknaditi. S Collagen Liftom s okusom maline možete poboljšati izgled svoje kože do 33%.

⭐⭐⭐⭐⭐

„Nakon dva mjeseca korištenja kosa mi je počela ubrzano rasti i postala gušća. Koža ima svježiju put. Preporučujem korištenje, ali za rezultate treba ustrajati :)“.

hexagon-left
hexagon-left-small

U akciji

Pokreću ga pčele, dokazano znanošću

Medexova provjerena kvaliteta
plant-3
68

godine tradicije

120+

jedinstveni proizvodi

90

međunarodne nagrade

2mio+

zadovoljnih korisnika

bee-background
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Zašto odabrati medex?
hitra-dejstva-o-propolisu-defense
Pčelinja zajednica je izvanredan superorganizam. Svaki član ima određenu ulogu koja održava vrstu na životu milijunima godina. Pčele, ova izuzetna bića, za svoje postojanje "izumile" su divne pripravke, kao što su propolis, matična mliječ, med, pelud..., tako blagotvorne i za čovjeka. Slovenska poslovica kaže: Ugledajte se u pčele. To je ujedno i genetski zapis naše tvrtke koji nas personificira i iz kojeg crpimo inspiraciju za djelovanje.
Tradicija i snaga prirode ostaju izvor i inspiracija našeg rada. Nadopunjavamo ih provjerenom kvalitetom patentiranih i standardiziranih sastojaka čije je djelovanje dokazano kliničkim studijama, u pravim dozama i kombinacijama. U Medexovim razvojnim laboratorijima registrirana istraživačka skupina s 4 doktora znanosti razvija proizvode koji spajaju tradicionalnu uporabu s klinički dokazanim učincima.
Medexovi proizvodi temelje se na standardiziranom i kontroliranom sadržaju glavnih aktivnih tvari te visokim standardima proizvodnje, čime osiguravamo njihovu stalnu kvalitetu. Značajnu pozornost pridajemo i odabiru ambalaže, stoga sve više proizvoda skladištimo u staklenoj ambalaži kako bismo što bolje očuvali vrijednost i učinkovitost prirodnih aktivnih tvari, a pritom osigurali i čišći okoliš.
Medex već desetljećima posluje održivo. Tvrtka, koja je uspostavila i razvila pčelarstvo još u bivšoj Jugoslaviji, izrasla je u tvrtku koja širi pčelarenje diljem svijeta. Time ostvarujemo popriličan broj od sedamnaest održivih ciljeva UNESCO-a: iskorjenjivanje siromaštva, gladi, briga za okoliš, osnaživanje žena. Pčelarstvo, naime, doprinosi svim ovim ciljevima.
hexagon-left
hexagon-right-small

Neka te nikad ne ponestane Medex proizvodi

Junglemix
Minerali za normalan rast i razvoj djece

Jeste li znali da 79% djece predškolske dobi nema dovoljno kalcija? U procesu odrastanja kosti ubrzano rastu. Za pravilan razvoj kostiju potreban je veći unos kalcija nego kod odraslih.

msm-vsebina
Pa kako do bolje kože, kose i noktiju?
Vaše se dobro stanje uvijek odražava na izgled: opuštena i neelastična koža, lomljiva i tanka kosa, lomljivi nokti... Pa kako si možete pomoći? Od velike pomoći mogu biti dodaci prehrani sa sve popularnijim MSM-om.
hexagon-left
hexagon-left-small
horizontal-banner
hexagon-right
nakupujte-izdelke-1
Pčelinji proizvodi
Pčelinje blago za vaše zdravlje
nakupujte-izdelke-2
Njega i ljepota
Otkrijte prirodne proizvode za svoje tijelo
nakupujte-izdelke-3
Vitamini i minerali
Najkvalitetniji vitamini i minerali
hexagon-right-small
Vaš medex #MedexLife
plant-5
hexagon-right
hexagon-right-small
HRV-5-procent-off-1290x1032px